smejčica -> RE: DOBA - Poslovanje (18.8.2008 19:15:42)
|
Mah, kaj ti čem rečt. Ne vem. So v redu, samo če imaš pa kake probleme, pa ji pri njih težko rešiš. Vsaj jaz imam takšne izkušnje. Do drugega letnika z njimi nisem imela problemov, nato pa, saj sem takrat rodila. Po večini se je s profesorji dalo zmeniti, da mi ni blo treba na vaje, pri določenih je bilo zelo težko, pa je vseeno šlo.....pri eni pa se je zataknilo. Njej je itak vseeno, če dojiš al ne, imaš varstvo ali ne.... tako da, eni so takšni, eni drugačni. Bom rekla, da je to bolj od učiteljev odvisno. No, in potem smo imeli probleme, šola pa tudi nič ni ukrenila. Vse je šlo mimo, kot da se nič ne bi zgodilo.....samo, da se ne razve, če veš, kaj mislim. Nasploh se mi zdi, da so se to drugo leto poslabšali (vedno neki mečkajo). Naj še omenim, da jaz izredno študiram. Drugače pa kaj se izpitov tiče, je spet nekje bolj težko, nekje manj, .... vse je odvisno od učiteljev. Če gledam za nazaj, je bilo nekje vsaj pol taknih, ki so dali kr težke teste in so veliko zahtevali. No, pa je vseeno šlo. :) Lp
|
|
|
|