|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali mu poveste da imate O?
18.8.2008 11:54:45   
miska73
bagushka, saj v bistvu se torej kar strinjamo...
Mahanje z listki in termometri tudi meni ni ravno vzpodbujajoča stvar.
V bistvu si jaz sploh ne preverjam O na ta način,
tako da za to, da bi skakala z listki naokoli pač ni nevarnosti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.8.2008 16:02:59   
Anonimen
Moj user posted image  sploh noče več sodelovati če mu samo omenim kakšne plodne dneve. Ko sem mu zadnjič nakazala, da bi rada user posted image me je vprašal če zaradi želje ali zaradi tega, ker potrebujem njegovo seme. Sem bila čisto šokirana, ko mi je to povedal, ampak ko sva se začela o tem pogovarjat mi je povedal da sploh nima več veselja do user posted image , ker samo računam kdaj bo in kdaj ne bo in se ne prepustim užitkom. In, ko sem začela analizirati svoje obnašanje se vse vrti okoli user posted image . Problem je v tem, da imam že dva krasna otroka in sploh ni bil noben problem okoli zanositve, zdaj ko pa sva se odločila za tretjega pa enostavno ne rata. Vsak mesec si samo preračunavam moje plodne dneve, kupujem teste in ker imam neredne menstruacije si že ob najmanjšem dvomu naredim test, ki pa je vedno negativen. Pa vsak mesec imam čisto vse nosečniške znake. Prej sva se tako pogosto user posted image , zdaj pa se kar umakne in če se 2 x tedensko je že sreča. Če pa si tako želim user posted image , da sploh ne vem več kaj naj naredim.

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.8.2008 16:14:43   
baguSka
cesa si bolj zelis!!?? svojega srecnega partnerja al otroka, ki vama mogoce sploh ni namenjen???

dej zresni se in mocno premisli kaj delas.... jaz ti lahko povem, da s takim pocetjem skodujes trenutno sebi, svojemu partnerju in otrokom!!!

raje obdrzi kaj imas! odpri oci in se veseli tega! ne pa da bos unicla vse kar imas z neko zeljo po neobstojecem... potem bo tudi to prslo, ce vam je namenjeno... ampak s takim nacinom pa res ne no...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.8.2008 16:15:42   
tinč407
Midva teh problemov nimama da bi zamudla O ker res ful redno sexava. Mogoče že perverzno redno user posted image user posted image
Ampak moram vam povedat da je moj dragi čisto v nasprotju z vašimi moškimi. Ko omenim da bi lahko bil čas za ovulacijo je čisto nor name. Samo sexal še bi user posted image user posted image
sicer pa je pri nama problem, da ovulacije nimam user posted image  in se zato ne prime. Ampak za vsak slučaj... user posted image
No, drugi mesec grem na 4 tabletke Klomifena in upamo da že enkrat pride ta O

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.8.2008 16:15:49   
Anonimen
Se strinjam z bagusko.

Izsilit ne moreš nič.....

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
18.8.2008 16:17:20   
baguSka
V bistvu si jaz sploh ne preverjam O na ta način,

mah ko je, ce sploh je... zakaj sploh testi... men bi se zrolal... ampak itak - sto ljudi, sto cudi, ne!? jaz sem raj neobremenjena... sama in potem normalno s tem ne obremenjujem niti partnerja... ce nam je namenjeno bo ratalo, ce ne pac ne... to da bom pa obsedena, mi pa cist nic ne bo koristlo...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.8.2008 16:31:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ne vem no... sex pride zarad zelje, ne pa zarad nuje...

aja pa se to: tud otrok pride iz zelje in ne zarad nuje... tko bi vsaj moglo bit! ne?

sem prebrala en dober odstavek v knjigi  Pogovori z angeli, ki pravi ...da otrok ne more (niti ne želi) biti spočet v času, ko v razmerju vlada napeto stanje, temveč se rodi iz odnosa, ki je prežet z ljubeznijo, pozitivno energijo in mislimi, ki so osredotočene samo in zgolj na ljubezen do partnerja. Če obstaja senca nervoze, se mala dušica ne želi utelesiti, temveč čaka na primeren čas...

Saj vem, nosečnost ne nastane le v idiličnih razmerjih in zgolj v resnično lepem ljubezenskem razmerju brez kakršnihkoli težav (naša življenja in dnevi v njem ne morejo biti nikoli tako zelo popolni, kot namigujejo v tej knjigi), ampak bistvo pa je resnično- več sproščenosti je v odnosu, manj obremenjenosti je v mislih, hitrejša je pot do željene zanositve. To pa sigurno. Koliko žensk (govorim o ženskah brez zdravstvenih težav, ki zmanjšujejo plodnost) je končno zanosilo, ko je podrlo te črne prepreke v glavah in spolnosti ni imela več za nujo po spočetju, temveč zaradi uživanja s svojim partnerjem.

Resnično vam vsem želim, da uživate v spolnosti, da se čimmanj obremenjujete z dnevnom O, ter da v vsej tej sproščeni sreči zagledate tudi tisti željeni plusekuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.8.2008 18:17:55   
Lu33
( Ampak moram vam povedat da je moj dragi čisto v nasprotju z vašimi moškimi. Ko omenim da bi lahko bil čas za ovulacijo je čisto nor name. Samo sexal še bi user posted image user posted image   )

Moj je tud tak. Ko sem mu ene parkrat povedala, da ta mesec pa itak težko da bo ratal, ker v času ovulacije nisva, je bil bil kar mal užaljen, ker mu tega nisem povedala. Pa sem rekla: A nisi pokapiral, ko sem non stop plezala po tebi? Pa je reku, da je bil taktat zmatran in se mu ni dal, ampak, če bi pa vedel, bi pa sigurno vsaj probal mal romantike zganjat. Lahko, pa da bi mu zadišalo...

TAko, da smo si res različni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.8.2008 19:04:54   
pokica_
Lu33, moj je čisto enak,...še večjo voljo za user posted image ima, če ve da imam Ouser posted image . Hvala bogu,....se nič ne pritožujem!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?