Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:46:37
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj veš, Volga, da se ne da sklepati po nicku... ti tudi nisi čisto nič podobna kakšni partizanki. Baje sem samo jaz pdb kurentu.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:48:00
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A tistih par mesecev? Aja, ce ej pa samo par mesecev ni pa nic cudnega, da je tud jaz ne poznam s sr.sole.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:48:19
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Narobe sem se izrazila, Volga, ampak mislim, da si vseeno dojela bistvo. Nč nisem dojela. Žal. Ne gre. Se lahko pokadi. pa saj je vseeno.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:49:08
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja, ce ej pa samo par mesecev ni pa nic cudnega, da je tud jaz ne poznam s sr.sole. Saj to ni bilo zame mišljeno, a ne?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:50:42
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja, ce ej pa samo par mesecev ni pa nic cudnega, da je tud jaz ne poznam s sr.sole. Saj to ni bilo zame mišljeno, a ne? A je se katera druga hodila na suas samo par mesecev!?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:51:33
Kerensa*
A ti si hodila na SUAŠ?... katero leto si pa začela?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:53:22
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Končno se spet dogaja. Tanikaa jaz sem pa mislna da si se že kam ugreznila dolg te nisem zasledila. Ja ugreznila sem se v delo. Ampak upam na boljše čase. A to je to, sem mislna da si sledila trendu izpisov na RR-ju . Ker ne spremljam ravno pogosto, na kakšni dieti razen ogromno seksa pa si?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:54:00
baguSka
ne vem.. mene tud emso jebe.. bi mogla racunat, pa zdele nimam cajta.. pa volje tud ne.. se bom potrudla, ce se mi bo v kratkem dal..
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:54:37
Kerensa*
Vsaj letnico rojstva mi zaupaj, pa ti prihranim delo.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:56:03
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Končno se spet dogaja. Tanikaa jaz sem pa mislna da si se že kam ugreznila dolg te nisem zasledila. Ja ugreznila sem se v delo. Ampak upam na boljše čase. A to je to, sem mislna da si sledila trendu izpisov na RR-ju . Ker ne spremljam ravno pogosto, na kakšni dieti razen ogromno seksa pa si? Jaz se ne mislim izpisati. A-a, zaenkrat še ne. Tak da se kar pomiri s tem, da me boš še srečevala na tem forumu. Moja dieta pa se imenuje Brzo sranje in Zjeb*ani žolč.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:56:22
baguSka
aha.. ja kje pise, da sem sla tud jst po planu!? mogoce sem pa tud kej pavzirala vmes...
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:58:19
Katey
Me prov nič ne motiš na forumu, tko da ti se sam razpiš kolikor ti paše . U bemti to ti je pa neka zdravju škodljiva dieta, bomo mogl pa kakšno drugo ubrat...
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:59:00
Kerensa*
Tudi to je res ... sicer mi pa tako ali tako ni jasno, kako me je Urša spoznala, saj sem bila pred 15-imi leti popolnoma drugačna... se mi zdi.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:00:55
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Me prov nič ne motiš na forumu, tko da ti se sam razpiš kolikor ti paše . U bemti to ti je pa neka zdravju škodljiva dieta, bomo mogl pa kakšno drugo ubrat... A misliš da sem šla prostovoljno v to dieto?
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:06:56
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tudi to je res ... sicer mi pa tako ali tako ni jasno, kako me je Urša spoznala, saj sem bila pred 15-imi leti popolnoma drugačna... se mi zdi. takoj ko sem videla sliko pa še zgoraj sem videla da je ena napisala tvoje ime in priimek ni bilo težko
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:08:37
Katey
Tanikaa nisi dobr razumela odgovora, no al pa sem se jaz napačno izrazila , mi je jasn da se nisi vrgla v kaj takega, sem razumela da te zdravje zaje* . Ti želim da bo boljš, ja.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:10:20
Kerensa*
Urša... jao... v Fužinah si bila, a ne?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:12:40
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Tanikaa nisi dobr razumela odgovora, no al pa sem se jaz napačno izrazila , mi je jasn da se nisi vrgla v kaj takega, sem razumela da te zdravje zaje* . Ti želim da bo boljš, ja. Aja, nisem te dobro razumela. A je potrebno še enkrat poudarit, da sem blond??? Žolč pa bomo zrihtali. Samo pogum moram zbrati, ker se na smrt bojim zdravnikov. Jebela cesta, zobarja se ne bojim, zdravnika pa.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:13:30
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Urša... jao... v Fužinah si bila, a ne? da da, no vidš, spomin ti dela dobr
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:14:04
Kerensa*
Ja, zdaj mi je pa vse jasno ... na štantih ob Ljubljanici sva se srečali, a ne?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:18:37
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, zdaj mi je pa vse jasno ... na štantih ob Ljubljanici sva se srečali, a ne? zelo verjetno ja
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:20:51
Kerensa*
A boš letos tudi tam al' se bova prej kje na kavi dobili?... na katerem koncu si sploh zdaj?
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:22:03
Katey
To je pol tko če se dve plavuši najdeta pisat po forumu . O jaz pa k zobarju s tako težavo, ti se pa le sprav k zdravniku da ne bo še hujš. Neki kg pa le obdrž no.
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:23:33
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A boš letos tudi tam al' se bova prej kje na kavi dobili?... na katerem koncu si sploh zdaj? vse je možno, saj vidiš, kako majhen je svet zdaj živim v okolici ljubljane
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:24:23
Kerensa*
Srečno poročena + en vrtec otrok?
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih Lahkonočnic Evropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izleti V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.пеперутка16 Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?