Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:46:37
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj veš, Volga, da se ne da sklepati po nicku... ti tudi nisi čisto nič podobna kakšni partizanki. Baje sem samo jaz pdb kurentu.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:48:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A tistih par mesecev? Aja, ce ej pa samo par mesecev ni pa nic cudnega, da je tud jaz ne poznam s sr.sole.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:48:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Narobe sem se izrazila, Volga, ampak mislim, da si vseeno dojela bistvo. Nč nisem dojela. Žal. Ne gre. Se lahko pokadi. pa saj je vseeno.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:49:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja, ce ej pa samo par mesecev ni pa nic cudnega, da je tud jaz ne poznam s sr.sole. Saj to ni bilo zame mišljeno, a ne?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:50:42
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja, ce ej pa samo par mesecev ni pa nic cudnega, da je tud jaz ne poznam s sr.sole. Saj to ni bilo zame mišljeno, a ne? A je se katera druga hodila na suas samo par mesecev!?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:51:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
A ti si hodila na SUAŠ?... katero leto si pa začela?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:53:22
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Končno se spet dogaja. Tanikaa jaz sem pa mislna da si se že kam ugreznila dolg te nisem zasledila. Ja ugreznila sem se v delo. Ampak upam na boljše čase. A to je to, sem mislna da si sledila trendu izpisov na RR-ju . Ker ne spremljam ravno pogosto, na kakšni dieti razen ogromno seksa pa si?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:54:00
|
|
|
|
baguSka
|
ne vem.. mene tud emso jebe.. bi mogla racunat, pa zdele nimam cajta.. pa volje tud ne.. se bom potrudla, ce se mi bo v kratkem dal..
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:54:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vsaj letnico rojstva mi zaupaj, pa ti prihranim delo.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:56:03
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Končno se spet dogaja. Tanikaa jaz sem pa mislna da si se že kam ugreznila dolg te nisem zasledila. Ja ugreznila sem se v delo. Ampak upam na boljše čase. A to je to, sem mislna da si sledila trendu izpisov na RR-ju . Ker ne spremljam ravno pogosto, na kakšni dieti razen ogromno seksa pa si? Jaz se ne mislim izpisati. A-a, zaenkrat še ne. Tak da se kar pomiri s tem, da me boš še srečevala na tem forumu. Moja dieta pa se imenuje Brzo sranje in Zjeb*ani žolč.
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:56:22
|
|
|
|
baguSka
|
aha.. ja kje pise, da sem sla tud jst po planu!? mogoce sem pa tud kej pavzirala vmes...
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:58:19
|
|
|
|
Katey
|
Me prov nič ne motiš na forumu, tko da ti se sam razpiš kolikor ti paše . U bemti to ti je pa neka zdravju škodljiva dieta, bomo mogl pa kakšno drugo ubrat...
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 12:59:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tudi to je res ... sicer mi pa tako ali tako ni jasno, kako me je Urša spoznala, saj sem bila pred 15-imi leti popolnoma drugačna... se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:00:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Me prov nič ne motiš na forumu, tko da ti se sam razpiš kolikor ti paše . U bemti to ti je pa neka zdravju škodljiva dieta, bomo mogl pa kakšno drugo ubrat... A misliš da sem šla prostovoljno v to dieto?
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:06:56
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tudi to je res ... sicer mi pa tako ali tako ni jasno, kako me je Urša spoznala, saj sem bila pred 15-imi leti popolnoma drugačna... se mi zdi. takoj ko sem videla sliko pa še zgoraj sem videla da je ena napisala tvoje ime in priimek ni bilo težko
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:08:37
|
|
|
|
Katey
|
Tanikaa nisi dobr razumela odgovora, no al pa sem se jaz napačno izrazila , mi je jasn da se nisi vrgla v kaj takega, sem razumela da te zdravje zaje* . Ti želim da bo boljš, ja.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:10:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
Urša... jao... v Fužinah si bila, a ne?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:12:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Tanikaa nisi dobr razumela odgovora, no al pa sem se jaz napačno izrazila , mi je jasn da se nisi vrgla v kaj takega, sem razumela da te zdravje zaje* . Ti želim da bo boljš, ja. Aja, nisem te dobro razumela. A je potrebno še enkrat poudarit, da sem blond??? Žolč pa bomo zrihtali. Samo pogum moram zbrati, ker se na smrt bojim zdravnikov. Jebela cesta, zobarja se ne bojim, zdravnika pa.
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:13:30
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Urša... jao... v Fužinah si bila, a ne? da da, no vidš, spomin ti dela dobr
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:14:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, zdaj mi je pa vse jasno ... na štantih ob Ljubljanici sva se srečali, a ne?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:18:37
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, zdaj mi je pa vse jasno ... na štantih ob Ljubljanici sva se srečali, a ne? zelo verjetno ja
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:20:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
A boš letos tudi tam al' se bova prej kje na kavi dobili?... na katerem koncu si sploh zdaj?
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:22:03
|
|
|
|
Katey
|
To je pol tko če se dve plavuši najdeta pisat po forumu . O jaz pa k zobarju s tako težavo, ti se pa le sprav k zdravniku da ne bo še hujš. Neki kg pa le obdrž no.
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:23:33
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A boš letos tudi tam al' se bova prej kje na kavi dobili?... na katerem koncu si sploh zdaj? vse je možno, saj vidiš, kako majhen je svet zdaj živim v okolici ljubljane
|
|
|
|
RE: Ker imate probleme... 18.8.2008 13:24:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Srečno poročena + en vrtec otrok?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?