lopatka ali sanke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> lopatka ali sanke (3.3.2005 22:54:15)

Smo se danes odpravl na luft in šccccizza ovinka. Sploh ni bilo tak grozn mrzl. In moja mala princeska se je peljala po blagem hribčku in seveda ravni površini z malo lopatku z velikim užitkom. Seveda sem jo jaz ulovila- na kratko razdaljo. Res je uživala. Smo vlekl sanke seveda tud zravn, a ji ni tolk zanimiv.

Različna so mnenje glede možnih poškodb. In kakšno je vaše?

Anonimen -> lopatka ali sanke (3.3.2005 22:56:46)

Sanke:)

Lopata boli k hudič če priletiš na kak kucl, še hujš pa bob:ups:

Anonimen -> lopatka ali sanke (3.3.2005 23:23:39)

Moje mnenje je, da je treba poslušati mnenja strokovnjakov. Ti pa pravijo, da so te stvari lahko zelo nevarne. Dokler je otrok majhen in previden in se po kakšnem blagem klančku sede na lopatki z nogami poganja, je gut. Kaj več je pa lahko nevarno in se ni za hecat.

Mojca20 -> lopatka ali sanke (4.3.2005 5:49:34)

Lopatka sploh ni v redu za hrbtenico. Vsekakor predlagam sanke.

Anonimen -> lopatka ali sanke (4.3.2005 6:19:38)

Mi imamo sanke , lopatko in bob. Najprej smo uporabljali sanke sedaj pa je že stara 5 let in smo nabavili še tisto (ker imajo tudi drugi). S plastiko se sankamo samo po našem znanem, ne prevelikem hribčku, ker drugače po zamrznjenem snegu leti kot rakera in si ne upam.

Vesele zimske radosti- upam da bo tega kmalu konec.

Lenny -> lopatka ali sanke (4.3.2005 7:58:57)

Zaenkrat sem za sanke! Sem brala kar nekaj o lopatkah (je pač dohtar v familiji), pa mi niso najbolj všeč.

koala -> lopatka ali sanke (4.3.2005 8:53:37)

Sanke, definitivno, sem imela možnost eno računalniško simulacijo videt kaj se dogaja z hrbtenico pri dričnaju z lopatko, mi je tema no oči padla in sem jo takoj zagnala v koš. Sploh ne vem kako lahko to prodajajo!!

Koala

Stran: [1]