bumerang -> RE: Aparat za peko kruha (18.8.2008 9:10:42)
|
Evo, tu sem jaz diplomirala pred enim mesecem in lahko mi verjameš, da sem pregledala trg. Najprej sem kupila Clatronica in ga čez dva dni nesla nazaj in zahtevala vračilo denarja. Kruh speče, pinco pa zažge. Potem sem naročila Severina in ga vrnila nazaj. Ker je vse pocasto. Potem sem se izprsila in kupila aparat, ki je veliko dražji od drugih (170€) ampak je bil na VIP-ovem testu aparatov za peko kruha ocenjen kot najboljši. In ti povem, da je res očitna razlika. Clatronicov kruh je bil sicer dober ampak iz iste količine je v Panasonicu kruh enkrat višji. Kruh je visok skoraj 20 cm, skorjica pa taka, da bi cel dan samo kruh pekla. Pinca je fenomenalna, okusna, rahla. Za ne verjet, da je narejena doma. Mi kruha ne kupujemo več že en mesec, hkrati pa aparat uporabljam tudi za gnetenje testa za pizzo in za piškote. V tem primeru se je nakup definitivno splačal tudi če je aparat 2x dražji. Ima pa samo eno gnetilko in se ob steni čisto nič ne nabira. Na You-tube si lahko ogledaš tudi video pečenja kruha in rezultat.
|
|
|
|