Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:03:54
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker je lepo vzgojen in vedno uboga . Aha... Kako da ne ? Presenecas me, presenecas. Ti ocitno nisi sodelovala na akcijah - nic nas ne sme presenetiti.... mi smo vsaj dopisovali - akcija prestavljena zaradi dezja....
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti ocitno nisi sodelovala na akcijah - nic nas ne sme presenetiti.... Ja, res mi manjka. Samo nasa je res tako vzgojena, reces, in uboga. ....do naslednje luknje . Pa kaj si ti nor, da otroci se laufat ne smejo.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:26:04
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Sm ja, samo mene moji ubogajo ja super.... kje naj ti postavimo spomenik?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Cien: Želim vam da bi bilo čim prej vse uredu.In ko utegneš nam javi kaj je novega. Mislim nate in na malega Amala da mu Allah da zdravja.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:44:32
|
|
|
|
alička
|
Cien mislim nate in na malega Amala. Upam, da je vse v redu in bo jutri že pri tebi! Nana24, no comment! Raje bodi tiho!
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 8:01:52
|
|
|
|
cien
|
lep dan, NANA24 maš ZS in ne trudi se z odgovorom ker bos cez sekundo dvejst na ignore Ja moj cukercek je ok čeprov ma kr velik hematom, je bil na opazovanju zarad pretresa mozganov, samo ni blo panike je bil cist kul in normalno prespal noc. Ja se je pa vse zgodil v sekundi cist nagonsko sm zasprintala z njim ker ce bi tamala padla v lukno ****ti je ne bi dobr odnesla je bla kr globoka in polna enga zelezja . Jest sm pa tud cist potolcena oz. dons sm ze marogasta ampak vazn da je zaenkrat vse kul. hvala vsem k ste drzale pestke
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 10:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Nana24: Lahko te je sram! cien: A zdaj je Amal doma? No samo, da je zdaj ql.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 12:20:48
|
|
|
|
Magi*
|
cien, hvala bogu (pa kerem koli), da je z malim vse OK.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 12:23:50
|
|
|
|
Sonnja
|
cien super!sam, da ni kaj hujšga.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 12:45:53
|
|
|
|
BarbaraE
|
Cien - , da se je vse dobro izteklo.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 13:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Cien, tebi in tvojemu Amalu Nana24 no lepo, vsaj ena in edina, ki znaš pravilno vzgajat otroke
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 14:39:24
|
|
|
|
Cacka02
|
Nana 24, sem brez besed za tvojo brezsrčnost in pomajkanje sočutja. Kako lahko sodiš kakšna mama je CIEN, mislim, rajši ne bom nadaljevala CIEN, Amalu pa želim čimhitrejše okrevanje.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 15:02:46
|
|
|
|
Freycha
|
Cien tvoj odgovor o Amalu me je prav razveselil
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 15:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Cien: HB da je vse o.k. Imam pa vprašanje, kot veš imam bratranca tam bliz tebe v mestu Al Khobar.Ziher poznaš. A če gremo oktobra k njemu na obisk, bi se lahko kaj videle?? Ali imaš kaj v planu za oktober?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 15:13:59
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Sm ja, samo mene moji ubogajo Sem šla brat tvojih 12 objavljenih postov doslej Zelo oster jezik imaš, ni kaj, pa večvrednosti kompleks , v nekaterih stvareh se pa malo preveč smiliš sama sebi. Veš tudi popolnim mamam, ki imate popolno vzgojo, kdaj stvari uidejo iz rok ali pa se vašim otrokom pripetijo nezgode. In takrat odreagiraš po najboljšim močeh. Cien, še bi te brala Pa da bo vse v redu s tvojim
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 18:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da je vse v redu
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 19:35:41
|
|
|
|
bumerang
|
Cien, super da je vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa vprašanje, kot veš imam bratranca tam bliz tebe v mestu Al Khobar.Ziher poznaš. A če gremo oktobra k njemu na obisk, bi se lahko kaj videle?? Ali imaš kaj v planu za oktober? ****, pa takrat sem jaz nameravala pridet k tebi.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 28.8.2008 21:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang ****, pa takrat sem jaz nameravala pridet k tebi. Aja, pol moram doma ostat oktobra? Kaj pa če prideš še ti v Saudovo pa imamo kar kongres RR-ja tam? Veš kaj nekje nazaj si pisala neki o tem kako je to z otroci v Italiji... iz tistega sem razbrala, da bi ti mene proglasila za noro Veš kaj je pa najbolj zanimivo, da je moj bivši mož ravno italijan in je tudi trenutnov Italiji in sicer v Vicenzi. Poznaš?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 29.8.2008 8:38:45
|
|
|
|
bumerang
|
Poznam Vicenzo ampak le po imenu. Tvoj bivši je lahko Italijan ampak ti nisi, torej imaš slovenski potni list in tvoj otrok, Slovenec, svojega. Verjetno ni niti italijanski državljan. Torej živita neodvisno od italijanskih zakonov in se lahko izmuzneta iz države kadarkoli. No, potem se lahko prepričaš tudi sama ob priliki če je tako kot sem napisala ali ne. Glede norosti pa... ja, po mojem imaš nekatere ideje, ki so za moj način dojemanja sveta precej nore. Zato ti tudi težko odgovorim oz. komentiram tisto, kar si mi nazadnje napisala. Čeprav sem o tem precej razmišljala med pospravljanjem drv. Ker jaz tega, da nekdo življenje da za vero enostavno ne razumem in je to zame noro. Noro mi je tudi, da se nekdo odpove lastni integriteti in noro mi je, da ne razmišlja s svojo glavo in da se zadovolji z odgovorom "Ker je Bog tako rekel.". Zdaj pa, če si nora ali ne, tega pa ne vem, nisem za to usposobljena. Za Egipt letos sem se hecala, imamo že vplačano drugje tako da letos odpade. Ampak čez kaki dve leti, ko bo sin dobro plaval, se bomo spet začeli redno vračat. V Savdski pa bi me verjetno čez dva dni zaprli, če bi tam bila sama.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 1.9.2008 18:44:06
|
|
|
|
cien
|
**** in vsi ostali ki praznujete zelim vam mirnih in spokojnih 29 dni ramazana
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 1.9.2008 18:52:25
|
|
|
|
Rubin.
|
O ta tema še živi?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 1.9.2008 19:15:46
|
|
|
|
amaya
|
Iz kje se je najdla tista pametna žena Nana24, ki ima tako lepo vse vzgojeno okoli sebe????? a tudi rože te ubogajo? ke grawe!!!!!! kako lahko sploh komentiraš tako bedasto!
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 1.9.2008 19:50:03
|
|
|
|
nana24
|
Ja amaya tud roze me ubogajo, se posusijo se takrat ko jest tko hocem - mi zavidas?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 1.9.2008 19:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
**** in vsi ostali ki praznujete zelim vam mirnih in spokojnih 29 dni ramazana Ja, pa res, danes se je zacel :). Cien, kako je s tvojim malčkom?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 1.9.2008 20:58:07
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Ja amaya tud roze me ubogajo, se posusijo se takrat ko jest tko hocem - mi zavidas? ne...samo smiliš se mi. pa še marsikdo okoli tebe.... pa sej si ženska, si mati,...zato te ne štekam
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?