kvaražugon -> RE: Da ne bomo smetile... (24.8.2008 21:57:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: cien Ja pridem v slovenijo dvakrat na leto za kake 3-4 tedne. Sicer je pa odkar se je Amal rodil mama od takrat pri meni tuki... Ko sem prvic rodila in sla po pol leta v slovenijo je bilo nemogoce da bi sov lubi z mano ker je mel obveznosti ja takrat je bila pa cela stala da sm lahko potovala sama z Ranio.....ja fak takrat sm se pa res vprasala pa kje sm jest pristala....se je mogu lubi res potrudt da jim je vbil v glavo da lahko grem sama z otrokom....da ne rabim zascite....da se bom vrnila oni pa ne in ne .... no to smo resli z odvetniki so mi dal zig v potni list da lahko potujem sama in z otroki neomejeno in kadarkoli....od takrat me vsi samo grdo gledajo recejo pa nic vec.....mi moja mami vedno govori skrivi svoj potni list nikoli ne ves....ampak sej pravim zaenkrat zaupam in ljubim , ampak ker razmisljam z svojo glavo je moj pozni list varno v sefu pri odvetniku....ceprov me je vcasih kar sram ker je moj lubi res zlat Svašta? Oprosti ampak to ti pa ne verjamem? Saj si slovenka in imajo državljanstvo tudi po tebi. Moji otroci imajo vsi egipčansko in slovensko državljanstvo in imajo vsi slovenski potni list... Če rodiš v tujini ga daš delat na ambassadi! Plus tega, da lahko potuješ sama ... Pa ne mislit da te napadam toda tudi sama sem bila v KSA in imam mal pojma kako je že če nisi bogat, kaj šele če si... Zakaj pa ne bi smela saj nisi muslimanka, zate šeriat ne velja?? Pa kdo ti je to težil? S kom si imela probleme? Sklepam, da zato, ker ni muslimanka in če se slučajno ne bi želela vrnit in bi potovanje izkoristila za pobeg, otroka ne bi bila pri očetu. Saj si sama napisala, da otroci v primeru ločitve pripadajo očetu muslimanu.
|
|
|
|