Marogica -> RE: Da ne bomo smetile... (24.8.2008 12:34:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ne, ni bilo tako. Zato se je ravno začela ta razprava. **** je posplošila in napisala, da je ženska v islamu kraljica. TOrej gre za vsako žensko ali vsaj tako visoko povprečje, da lahko uporabiš besedo "vsaka". In točno to je bilo to, ob kar sem se jaz obregnila, ker glede na prebrano, dokumentarce in podobno, je vse prej, kot tako. In **** je pogosto izhajala iz svoje situacije, ko je opisovala islam na splošno. In to je vse prej kot relevantna slika za islam in življenje po pravilih islama. Verjemi, da če bi opisovala samo svoje življenje v islamu, brez, da bi se dotikala posploševanja na vse živeče v tej skupnosti, se ta "klobasa" sigurno ne bi razvila tako, kot se je. Normalno, da nas je mnogo tu gor, ki bi nas zanimalo njeno življenje v Egiptu, ko pa so se njene izkušnje "premaknile" na vse ženske, enostavno temu ne more biti tako. In še vedno sem mnenja, da niso vse ženske kraljice. Ne tukaj, ne v Egiptu, ne kjerkoli po svetu. In v tem je point. Potpišem vse kar si napisala. Točno tako! In to je Marogica napisala že tam nekje na začetku te klobase in jaz sem se že takrat strinjala z njo da ne gre pospolševati. Hvala ti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vsaj nekdo, ki je razumel poanto.
|
|
|
|