Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Misek, NOvak v SLO tudi ni samo eden . Mislim, da ni nujno, da je to njihovo podjetje. Bo pa **** sama potrdila ali zanikala. Se strinjam. Vendar je prevec ujemajocih se podatkov. To kar pa vem, da ne drzi, je da je podjetje, to ali neko drugo, njeno in od njenega moza, temvec je od sirse druzine. Ze sam njen opis nacina zivljenja (povezanost z druzino, petkova srecevanja...itn.), prica, da je razmejitev jaz in moj moz imava.. skoradja nemogoca (vzdrzevanje starsev, pomoc sorodnikom, zaposlitev sorodnikov, povezanost z sirso druzino itn...). Ce je, je pa tako liberalna oblika, da zagotovo ni po serijatu (moje in samo moje, ne pa od moeje matere , starsev....). Ce pa dodam sirse izkustveno in teoreticno znanje, pa vem, da prav njeno in od njenega moza zagotovo ni. Kljub vsemu ostaja vprasanje, kako se revez s tremi otroci prezivlja 7 mesecev v Sloveniji brez dohodkov. Pa se to: dadd0 je vprasal ali ima seboj na pot moskega v sorodstvenem razmerju za zascito. pa je rekla da da. Verjetno je to sin (sicer gor dodaj se eno osebo), ki so sciti pri svojih 14, 15 od cega ze? Od lopovov, napadov ali od nje same v smislu garde dame? Pa se rima se