|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
23.9.2008 12:59:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Daan!
No evo jest se spet po dolgem času mal oglašam. Za nazaj po vsej verjetnosti ne bom imela časa brat,ker ste se čist preveč razpisale. Tako da nč ne vem kaj kej dogaja tuki gor. Sva se skoz potepale, če sva ble pa doma, sva mele pa velik obiskov pa ni bilo časa it na RR.
Drugače pa pri nas ni nč novga, vse po starem, Gaja ma še skoz zabasan nosek in ji ga moram 2x na dan pucat. Res ne vem kako to, da ma skoz zabasanegauser posted image

Alja vse naj naj za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! 

o ti potepinke!!Bosta dobile neopravičene dneveuser posted image  Naša ma tud zabasan nosek, ker je prelajena. Sedaj je že bolje, ga pa parkrat na dan kljub temu čistim. Joj, kakšne arije so takratuser posted image user posted image user posted image  Sicer pa na vaši nadmorski ni nič čudno, da je vse zabasanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.9.2008 12:59:24   
Anonimen
ALJA VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESCEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.9.2008 12:59:44   
katy82
UUUUUUU kaka barva ,dobr da sem mal k seb pršla drgač bi me zasekaluser posted image

Punce najlepša hvala vsem za vzpodbudo glede hujšanja pa da bi se odpovedale sladkarijam zarad mene-zakon ste res,mislm da bom dobila največ vzpodbude res tle gor.

Aurora mislim da se reče Cindi program poteka pa prek ZD po Sloveniji

Nina tebe bom pa za ušesa me je ful skrbelo,če je z malo se v redu k ti je AC piskal!!!!!!!!!Kje je valar od Špelineuser posted image

Alja vse naj naj za 4 mesece

Drugo pa kasneje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.9.2008 13:02:12   
kasso
VSE NAJBOLJŠE ALJI!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.9.2008 13:05:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Joj kaka bleda barva user posted image . Jana banano lahko razredčiš s svojim mlekom ali pa adaptiranim mlekom, jaz imam doma Novalac mleko. Daj mi povej kako zgleda driska in ne driska pri doječem otroku? Gal ima vedno tekoče blato? user posted image

saj Nejc ima tudi vedno tekoče, ampak je zraven še taka kašica, zdej je pa brez te kašice , samo tekoče in kr teče po plenici.
Aurora ti si mu že dala banano ? si mu dajala sam frutke ali si kej sama kuhala? ker sem kupila zadnjič frutek, pa je tak fajn spasirno vse, jst pa ne vem kok bom recimo spairala slivo, al pa melono, al pa kak drug sadje.

Sem vrnila knjigo velika paprica za male papavčke, pa pozabla prej skopirat, tak da si jo bom kar kupila.

estrella ni kaj..se Nejc krega da sem pozabla napisat , da pošilja poljubčke.user posted image

barbaw naš je tud bil dva dni udren, zdej pa je vredu, zgleda da se je rast zobkov umirila, al se je pa že navadu na bolečino.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.9.2008 13:05:16   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Aurora mislim da se reče Cindi program poteka pa prek ZD po Sloveniji

Mama je po tem programu uspešno shujšala user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.9.2008 13:06:27   
jana81
katy boš poslala naslov da ti pošljem kašice?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.9.2008 13:07:07   
katy82
Jana maš tud en link od te paparce,sem si jo skopirala ,čak bom probala najdet

A se lahko kako zmenmo zarad kašice?user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.9.2008 13:07:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ALJA VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESCEuser posted image user posted image user posted image

Edina kdaj bote meli lepo vreme, da prideva z Nejcem Anjo pecat ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.9.2008 13:08:18   
jana81

Jana maš tud en link od te paparce,sem si jo skopirala ,čak bom probala najdet

A se lahko kako zmenmo zarad kašice?user posted image

haha istočasno sva pisale post, naslov mi pošlji, pa dam kr danes na pošto.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.9.2008 13:08:37   
Anonimen

Nina tebe bom pa za ušesa me je ful skrbelo,če je z malo se v redu k ti je AC piskal!!!!!!!!!Kje je valar od Špelineuser posted image

Ojej ne nouser posted image . Ja,ja je uredu vse, hvala za skrb- Sm zamenjala AC s kolegico pa ni nč zapiskal tako da res ne vem zakaj mi je skoz piskaluser posted image  

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.9.2008 13:10:09   
jana81
Ojej ne nouser posted image . Ja,ja je uredu vse, hvala za skrb- Sm zamenjala AC s kolegico pa ni nč zapiskal tako da res ne vem zakaj mi je skoz piskaluser posted image  

kr nazaj ga nesi, sej ni tak poceni, pa naj ti dajo drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.9.2008 13:11:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Daan!
No evo jest se spet po dolgem času mal oglašam. Za nazaj po vsej verjetnosti ne bom imela časa brat,ker ste se čist preveč razpisale. Tako da nč ne vem kaj kej dogaja tuki gor. Sva se skoz potepale, če sva ble pa doma, sva mele pa velik obiskov pa ni bilo časa it na RR.
Drugače pa pri nas ni nč novga, vse po starem, Gaja ma še skoz zabasan nosek in ji ga moram 2x na dan pucat. Res ne vem kako to, da ma skoz zabasanegauser posted image

Alja vse naj naj za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! 

o ti potepinke!!Bosta dobile neopravičene dneveuser posted image  Naša ma tud zabasan nosek, ker je prelajena. Sedaj je že bolje, ga pa parkrat na dan kljub temu čistim. Joj, kakšne arije so takratuser posted image user posted image user posted image  Sicer pa na vaši nadmorski ni nič čudno, da je vse zabasanouser posted image

Ne no neupravičenih,sej mi bo mami napisala opravičilouser posted image user posted image user posted image .
Ma ja s temu nosom je res en drek, zgleda da ns res višinska jebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.9.2008 13:14:26   
Estrella*
jana: Alči je poljubče ujelauser posted image Jz sem pri Andražu uporabljala stekleni "ribežn", BTW, ga moram še poiskat, drugače pa ti ostane samo še palični mešalnik(baje ni najbolj primeren)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.9.2008 13:14:39   
tally

Dannnn!

Barva je user posted image . Emilija je zaspala sam se mi zdi da bo kratko trajalo, ah kje so časi ko je spala po 2 uri skupaj, po novem spi max pol ure pred tem se matra eno uro da zaspi user posted image . No ne bom jo preveč šimfala važno da ponoči aja.

Vse naj naj Alji za 4 mesece.

Naty* upam da čimprej  odkrijejo kaj matra Žankota, pa da gresta domov. To čakanje po hodnikih na pediatrični je pa ubitačno.

Čmrlika user posted image user posted image user posted image za Tajo je pravi dobrovoljček, pa user posted image za masažo, se mi niti ne sanja za kakšno masažo gre.

Taula hvala za slikice, tako se mi ponavadi držimo.

Hijenca mi smo tudi bolj zaspane sorte, včeraj smo spali vsi trije do 11 ker je bil ati iz nočne, danes pa se je budilka zbudila ob pol 8 in ni hotla nazaj zaspat user posted image .

Mi smo pa danes probali korenčkov sok in ji je bil všeč me je kr čudno pogledala ko ji nisem dala več, češ a samo tolk mi boš dala user posted image . Mleka pa čedalje manj pije poje mi od 80-100ml na obrok, redko kdaj več, a bi me moralo kaj skrbet ali naj počakam še kak dan? Drugače je čisto v redu živahna, nasmejana, edino ni več tak chubby baby se mi zdi.

Pa tako čudno vreme je, da sploh ne vem če bom šla kaj na sprehod, enkrat posije sonce drugič pada dež user posted image .

Grem likat zdej zdej se bo zbudila..................

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.9.2008 13:14:54   
jana81
punce kdaj dajete user posted image  GH ? Pred dojenjem , AM ? al po ? al nekje vmes...med so rekli naj dam med dvema dojenjema, sam recimo če mu dam po eni uri od dojenja, mi hoče pol spet zizat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.9.2008 13:15:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kr nazaj ga nesi, sej ni tak poceni, pa naj ti dajo drugega.

Ja sej sm razmišljala.Bom vidla zdej kaj bo ko bom spet svojo priklopla in če bo spet piskal nesem nazaj.

Nč grem zdej tamalo previt,pol pa na eno kavo. No, pa se grem spet potepatuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.9.2008 13:16:00   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jana: Alči je poljubče ujelauser posted image Jz sem pri Andražu uporabljala stekleni "ribežn", BTW, ga moram še poiskat, drugače pa ti ostane samo še palični mešalnik(baje ni najbolj primeren)

sej do zdej sem to delala s paličnim, al pa z multipraktikom, sicer korenčka ni čist zmlel. Bom probala oboje z banano.

Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.9.2008 13:18:02   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Mi smo pa danes probali korenčkov sok in ji je bil všeč me je kr čudno pogledala ko ji nisem dala več, češ a samo tolk mi boš dala user posted image . Mleka pa čedalje manj pije poje mi od 80-100ml na obrok, redko kdaj več, a bi me moralo kaj skrbet ali naj počakam še kak dan? Drugače je čisto v redu živahna, nasmejana, edino ni več tak chubby baby se mi zdi.

pr nas je isto, sej zato pa včasih hoče na 2 ure jest. Ampak je tak firbec ko ziza, da ga vse okol zanima, in pol se seveda ne naje.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.9.2008 13:23:55   
jana81
no takle bi naš Nejc sam jedel

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.9.2008 13:32:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tally

pr nas je isto, sej zato pa včasih hoče na 2 ure jest. Ampak je tak firbec ko ziza, da ga vse okol zanima, in pol se seveda ne naje.

No, pri nam so ti mali mililitrčki že od samega začetka na pohodu, zizanje je itak zabavauser posted image , pa je živahna in ji je celo s tako malo količino hrane uspelo prigurat  uspešno do 4 meseca.

Men je P rekel, da jo dam zizat in ko podre kupček, ji naj dam GH. Glede na to, da moja itak premal poje na zizi, pri nas to pali. Danes sem jo zjutraj podojila, potem sva se preoblekle in sem ji dala 60ml riževe kašice, ki jo je zmazala in se začela joat. Naredila sem ji še 60ml in je še to pospravila. Po žlici, sevedauser posted image , pol pa še 50ml čaja in je bila kot nova. Da ne boš mislila čez uro sem jo dala na zizo in je vleklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.9.2008 13:35:24   
aurora28
Jana do zdaj sem Galu dala banano iz stekleničke Frutka, začnem pa drug teden s kuhanjem. Dol iz omare si bom že jutri dala sokovnik, ki izredno stisne ves sok iz sadja in zelenjave in bom začela z akcijo. Aja to je driska. Hvala. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.9.2008 13:35:36   
Estrella*
jana: Nejc je pa faca. Sm s prazno žlico ne bo šlouser posted image A to je od Jane stolček? Kako si zadovoljna s 160eu??Alja men pomaga, ko jo hranim in drži žlico kot kol in si jo tlači v ustauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
23.9.2008 13:37:10   
aurora28
Estrella kakšne riževe kašice? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.9.2008 13:37:14   
hijenca
Aurora jaz imam to knjigo, ko jo je Jana omenila Velika paparica za male papavčke od Annabel Karmel. Jo imam od sestre sposojeno za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa midva hrano pasirama s paličnim mešalnikom, ne vem zakaj ne bi bil vredu.

Barbaw imam jaz tudi tak občutek, da imava čez teden čisto drugačen ritem, ko sma sama, pa tudi s spanjem zvečer ni problema. Ker pa je ati čez teden v LJ, pa bi ga on zvečer samo cartal, pa cartal, pa mali to kar hitro izkoristi. Kaj se pa daril tiče, se pa strinjam s tabo, user posted image  rabijo priročnik. Ko sma kolegu povedla, da sem dobila zraven knjigo, Kako razumeti moške, mu je rekel, če si sam sebi jamo koplje. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?