Anonimen -> RE: Endometrioza (20.8.2008 10:01:38)
|
Sem bila kar pri treh pa nihče ni upošteval.jaz sem imela že od rane mladosti probleme,hudo boleče M z glavoboli,bruhanjem,celo obležala sem,pa so govorili,kao,češ,da simuliram.Celo v zdravstveni šolo ki sem jo obiskovala mi ni nihče verjel.Edino opravičilo sem dobila za telovadbo,saj z paketom vložkov nisem mogla telovadit.Mah to z ultrazvoki se je šele pred ne dolgim začelo. Hočem reči,da ko sem bila še mlada ultrazvoka še ni bilo.Ko pa so ga končno uporabili na meni so pa našli vse narobe,ciste,miome kar pa je na koncu pripeljalo do operacije.tudi močne krvavitve jih niso ganile,so rekli,da je pač tako,normalno. Moja hči je bila bolj vstrajna kot jaz.Ko so ji v Ljublajni8tam je hodila v šolo in je zaradi težav šla k G)so ji ugotovili policističen jajčnik in svtovali,da ji matična G da napotnico za ensokrinološko kliniko.Je šla,samo,da ji G ni hotela dati napotnice,še nadrla jo je,češ,da kaj se pa gre,če je doktorat naredila. Tako je morala ji dat splošna zdravnica napotnico,čeprav tega ne bi smela. Diagnoza je bila potrjena na endokrinološki.policistični jajčniki.Če bi čakal bi še sedaj imela hude težave in najbrž niti otroka ne bi bilo.Menjala je G in siga našla v Postojni in to takega,ki je v veliko pomoč.
|
|
|
|