|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povišana telesna temparatura
16.8.2008 8:13:49   
Ivanuška
Noseča sem osem tednov. Že en teden imam povišano temparaturo - 37,5. Zaradi vrtoglavice sem tudi že 'skup padla'. Počutim se vročično in utrujeno.

Kri in voda sta ok, razen povišanih levkocitov, zdr. svetuje počitek

Je bilo pri kateri tako? Kako lahko zbijem vročino po naravni poti?

Hvala za nasvete!
user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povišana telesna temparatura
16.8.2008 8:21:04   
Lorencia
Osebno vsekakor vročine 37,5 ne bi v nosečnosti šla zbijati z zdravili, katere odvsetujejo v nosečnosti.
Ne spomnim se točno, vendar a se ti temperatura ne poveča dejansko tudi ko imaš O in takšna ostane še nekaj časa v primeru zanositve ( vendar tam okoli 37,2 ) ??

Tako, da poskusi počivati - in ublažiti vročino z naravnimi metodami...preden poskusiš zdravila.
No...vsaj jaz bi naredila tako.

(odgovor članu Ivanuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2008 8:53:57   
Ivanuška
Lorencia, hvala za odgovor.
Saj ravno naravne metode me zanimajo, jih ne poznam, prej nikoli nisem imela težav z vročino. Tablet ne nameravam jemati razen, če bo res nujno po nasvetu zdr. Torej, če mi lahko kaj pomagate na temo naravnih metod za zbijanje povišane temparature?

Še enkrat hvala.

Lep dan!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2008 9:48:39   
alena*
Noge namoči v hladno vodo.

(odgovor članu Ivanuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2008 14:40:02   
Naja30
37,5 je res ena zoprna vročina, ker te zebe zraven. Vsaj mene ponavadi.Tudi sama sem imela v nos. na začetku povišano temperaturo, ampak je nisem zbijala. Počitek pomaga.

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2008 14:42:25   
*Mateja
Naravno zbijanje temperature: namoči brisačo v kis zmešan z vodo, in si nato brisačo ovij okoli stopal. boš videla da bo v trenutku brisača topla in jo zopet zmoči in daj na noge....temperatura bo hitro upadla.
Res probaj, ker deluje

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2008 18:41:30   
Polynesia
2x je bilo pri meni isto, temperaturo sem imela na začetku nosečnosti kar samo od sebe povišano, počutila sem se pa tko k da bi bla bolna, ampak nisem bila. Tudi jaz je nisem zbijala, ker nisem imela zaradi česa zbijat.
Nič panike, čimveč počivaj.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.8.2008 18:42:05 >

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2008 18:53:27   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

Naravno zbijanje temperature: namoči brisačo v kis zmešan z vodo, in si nato brisačo ovij okoli stopal. boš videla da bo v trenutku brisača topla in jo zopet zmoči in daj na noge....temperatura bo hitro upadla.
Res probaj, ker deluje

tu pa jaz prikimam

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2008 8:18:23   
Ivanuška
Hvala vsem za prijazne nasvete in deljenje izkušenj user posted image

Torej bom malo pokombinirala namakanje, obhladke in počivanje, kolikor bom le lahko. Pa max. bom ob tem uživala user posted image

Vsem max lep dan!

user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2008 10:10:36   
Ivanuška
Hmm... zaradi povišanih levkocitov moram od včeraj jemati po tri lekadole na dan, da normaliziramo temparaturo. Če do čet ne bo pomagalo, mi bodo najbrš predpisali blage antibiotike.

Ima katera izkušnje s tem, je katera morala jemati tablete tako zgodaj v nosečnosti?

Hvala user posted image

(odgovor članu Ivanuška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2008 11:45:33   
AnciM
Lekadol ni problem v nosečnosti. Meni je pri 5t vročina zrasla čez 39 in sem jo tudi zbijala z lekadolom.

(odgovor članu Ivanuška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2008 12:35:34   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Ivanuška

Hmm... zaradi povišanih levkocitov moram od včeraj jemati po tri lekadole na dan, da normaliziramo temparaturo. Če do čet ne bo pomagalo, mi bodo najbrš predpisali blage antibiotike.

Ima katera izkušnje s tem, je katera morala jemati tablete tako zgodaj v nosečnosti?

Hvala user posted image

Aja, potem povišana temp. ni samo znak nosečnosti, ampak kaže na nek začetek viroze. Lekadol lahko jemlješ, plodu ne škoduje. Tudi sama sem ga že v 6t, ko sem imela hudo virozo.

(odgovor članu Ivanuška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2008 12:41:03   
Ivanuška
AnciM in Naja3,

hvala vama za odgovor, sta me pomirili user posted image
upam, da mi hitro pomaga in da zatremo tole virozo, če se že kaže user posted image

Lep dan! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......