Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 8:21:04
|
|
|
|
Lorencia
|
Osebno vsekakor vročine 37,5 ne bi v nosečnosti šla zbijati z zdravili, katere odvsetujejo v nosečnosti. Ne spomnim se točno, vendar a se ti temperatura ne poveča dejansko tudi ko imaš O in takšna ostane še nekaj časa v primeru zanositve ( vendar tam okoli 37,2 ) ?? Tako, da poskusi počivati - in ublažiti vročino z naravnimi metodami...preden poskusiš zdravila. No...vsaj jaz bi naredila tako.
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 8:53:57
|
|
|
|
Ivanuška
|
Lorencia, hvala za odgovor. Saj ravno naravne metode me zanimajo, jih ne poznam, prej nikoli nisem imela težav z vročino. Tablet ne nameravam jemati razen, če bo res nujno po nasvetu zdr. Torej, če mi lahko kaj pomagate na temo naravnih metod za zbijanje povišane temparature? Še enkrat hvala. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 9:48:39
|
|
|
|
alena*
|
Noge namoči v hladno vodo.
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 14:40:02
|
|
|
|
Naja30
|
37,5 je res ena zoprna vročina, ker te zebe zraven. Vsaj mene ponavadi.Tudi sama sem imela v nos. na začetku povišano temperaturo, ampak je nisem zbijala. Počitek pomaga.
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 14:42:25
|
|
|
|
*Mateja
|
Naravno zbijanje temperature: namoči brisačo v kis zmešan z vodo, in si nato brisačo ovij okoli stopal. boš videla da bo v trenutku brisača topla in jo zopet zmoči in daj na noge....temperatura bo hitro upadla. Res probaj, ker deluje
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 18:41:30
|
|
|
|
Polynesia
|
2x je bilo pri meni isto, temperaturo sem imela na začetku nosečnosti kar samo od sebe povišano, počutila sem se pa tko k da bi bla bolna, ampak nisem bila. Tudi jaz je nisem zbijala, ker nisem imela zaradi česa zbijat. Nič panike, čimveč počivaj.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.8.2008 18:42:05 >
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 16.8.2008 18:53:27
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja Naravno zbijanje temperature: namoči brisačo v kis zmešan z vodo, in si nato brisačo ovij okoli stopal. boš videla da bo v trenutku brisača topla in jo zopet zmoči in daj na noge....temperatura bo hitro upadla. Res probaj, ker deluje tu pa jaz prikimam
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 17.8.2008 8:18:23
|
|
|
|
Ivanuška
|
Hvala vsem za prijazne nasvete in deljenje izkušenj Torej bom malo pokombinirala namakanje, obhladke in počivanje, kolikor bom le lahko. Pa max. bom ob tem uživala Vsem max lep dan!
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 19.8.2008 10:10:36
|
|
|
|
Ivanuška
|
Hmm... zaradi povišanih levkocitov moram od včeraj jemati po tri lekadole na dan, da normaliziramo temparaturo. Če do čet ne bo pomagalo, mi bodo najbrš predpisali blage antibiotike. Ima katera izkušnje s tem, je katera morala jemati tablete tako zgodaj v nosečnosti? Hvala
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 19.8.2008 11:45:33
|
|
|
|
AnciM
|
Lekadol ni problem v nosečnosti. Meni je pri 5t vročina zrasla čez 39 in sem jo tudi zbijala z lekadolom.
|
|
|
|
RE: Povišana telesna temparatura 19.8.2008 12:35:34
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ivanuška Hmm... zaradi povišanih levkocitov moram od včeraj jemati po tri lekadole na dan, da normaliziramo temparaturo. Če do čet ne bo pomagalo, mi bodo najbrš predpisali blage antibiotike. Ima katera izkušnje s tem, je katera morala jemati tablete tako zgodaj v nosečnosti? Hvala Aja, potem povišana temp. ni samo znak nosečnosti, ampak kaže na nek začetek viroze. Lekadol lahko jemlješ, plodu ne škoduje. Tudi sama sem ga že v 6t, ko sem imela hudo virozo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......