katty32 -> RE: NM - obiski (1.9.2008 12:34:06)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]pozdravcek... Pricakujemo v drugo in prva deklica je bila rojena v NM in ni bilo tezav niti z osebjem, niti z obiski. Mislim, da si nobena normalna zenska ravno ne zeli prevec obiskov, a smo razlicni. Seveda ocka mora bit prisoten, a jaz vam povem, da je mir nekaj, kar resnicno potrebujemo po porodu, jaz bi placala za to hehe, a smo razlicni, to je res. Kar se tice obiskov v NM, mislim da ne sme biti tezav, razen ce ne razsajajo kaksni virusi, a sestre so prijazne. Jaz pricakujem drugega otrocka v kratkem in to bo v Franciji, pa vam povem, da pogresam nase bolnice, naso zdravstvo in naso higieno v bolnisnicah ter pozornost osebja tudi..., tako da ne bi govorila zakaj, a le bodite srecne in ponosne v Sloveniji, ker resnicno nekaj damo na porodnice in novorojencke ter njihovo oskrbo, drugje je doooosti drugace. Sem kar malo razocarana in ce bi lahko izbirala, bi poletela v NM porodnisnico hehe, a kar je je. Bodite manj kriticne in boste videle, prijaznost se vrne s prijaznostjo, pa 10dag kavice pa bo hehe...LP
|
|
|
|