principessablu
|
Pozdravljene, no pa da se še jaz skašljam,v torek grem k svoji g. v dravlje dr.Babnikovi,no nje ni bilo in so me dali k dr.Rešu,pridem notri mi je najprej reku,da jaz nisem njegoa pacientka in da naj kar grem k svoji in bla bla bla,nakar mu razložim da že 1 teden krvavim pa čeprav sem ze 1 teden po menst...me pregleda z ultrazvokom,pravi da je nek strdek da je to normalno in da naj grem domov,ga vprašam še zakaj mi trebušna prepona ne gre skupaj-aja sem od carskega reza 15 mesecev in mi odgovori:ja gospa debela ste,treba bo migat,pa jaz njemu,da nisem debela,ker res nisem,sem atletske postave,ampak imam še za 2 prsta lufta v preponi,on meni zopet nazaj,da naj grem lepo domov,naj manj žrem-dobesedno---grozno sem se počutila zaradi njegove nesramnosti,no to pa še ni vse,naslednji dan grem v btc in padem skupaj,se nekeko ospravim do wc-bruham,pridem k sebi in se komaj odvlečem do avta,ker me je vse tako bolelo tam spodaj,kot da bi splavila,ampak ker mi je dr.Reš rekel,da je vse ok,se nisem takoj spravila na urgenco.Ker zvečer ni bilo bolje,se odpeljem na urgenco,tam me pregledajo,mi dajo test nosečnosti in ugotovijo da sem noseča-izvenmaterično in da se je razlilo v trebuh-rekli so mi da sem v živlljenski nevarnosti,me čez 20 min operirajo,naredijo laproskopijo,mi omenijo da mi bodo jajčnike vzeli,če bo porebno,no hvala bogu jih niso,sedaj sem prišla domov,vse me boli,vsa sem v šivih...no kar je bistvo te zgodbe,da tudi priznani ginekologi so lahko zelo nesramni in prav zaradi takšnih malomarnih gnojev,ljudje umirajo,v ponedeljek grem tja pa jih po tako slišal,da to ni res...
|