Popadki 2.porod (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

maartinca -> Popadki 2.porod (15.8.2008 8:50:59)

Dobro jutro,

mamice katere ste že drugič rodile prosim za pomoč, koliko časa morajo biti popadki na 10 min, da ste se odpravile v porodnišnico ? Pa še nekaj celo nosečnost nisem imela nikakršnih izcedkov, včeraj in danes me malo mučijo popadki vendar ni nobene sledi o kaki sluzi oz. čepu ? Gre samo za lažni preplah ??

Hvala za informacije ...

Nea -> RE: Popadki 2.porod (15.8.2008 8:58:52)

Jaz sem se drugič odpravila v porodnišnico ko so popadki bili že tako pogosti in boleči, da jih nisem mogla prenašat... Vrstili so se  redno vsakih 7-10 minut... čez tri ure pa sem rodila.

Vrtnica79 -> RE: Popadki 2.porod (15.8.2008 9:52:01)

Jaz sem od prvega popadka pa do iztisa rodila v eni uri. Popadki pa so bili na 5. minut.

ana b -> RE: Popadki 2.porod (15.8.2008 13:20:38)

Jaz sem se zbudila s popadki na 5 minut, se napravila in šibala v porodnišnico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

orka -> RE: Popadki 2.porod (15.8.2008 13:41:29)

jaz pa sem dva dni spremljala neredne popadke, tretji dan zjutraj pa sem jih od 7-9 ure spremljala da so se zgostili na pet min pol sem se šla pa še stuširat pa z rešilcem not. Pa v nobeni nos do sedaj ni bilo ne duha ne sluha o kakem čepu, tko da res velja za vsako drugače.

Adelina -> RE: Popadki 2.porod (15.8.2008 13:47:56)

No, jaz pa sem imela popadke na 5 minut kar 5 ur, ko sem se končno odpravila v porodnišnico, ampak so bili zelo blagi in sem zato toliko časa odlašala. V bistvu sem bila morda malo preveč pogumna, ker mi je že 2.5 meseca pred rokom grozil prezgodnji porod, saj sem bila 3cm odprta, ampak res nisem hotela priti prekmalu v porodnišnico, ker bi me gotovo obdržali not, ker sem imela tisti dan rok. Sem pa tako rodila s svojimi popadki, če pa bi prišla takoj, ko so se začeli na 5 minut pa bi mi gotovo dodali umetne popadke. Ko pa so se začeli pravi, boleči popadki pa sem zelo hitro rodila-v porodni sobi sem bila manj kot 20 minut, ko sem že rodila. Tako da po moje je treba gledat tudi jakost popadkov in ne samo uro.

pufka -> RE: Popadki 2.porod (16.8.2008 20:41:13)

Jes sn mela lažne popadke 3 dni,pol sn pa šla na ctg ko so nehali pa mi je reko da naj grem v porodno da so že full popadki pa jih sploh čutla nisem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]