Paštetka
|
Moj sine je pa letos na morju ven iz vode tekel in prestopal zunaj. Mu je bilo že tako sila, da se je jokat začel, ker ni upal v morje, ker ve, da se v vodo ne lula (bazen, banja). PA nikjer Wc-ja. Gužva na plaži. Ja kaj naj. Pa se je takrat polulal zunaj na plaži, sva zalila eno drevo. Naslednjič, ko je spet bila nuja (moj sine čaka do zadnjega), sem mu pa rekla, da se naj kar v morje polula. Najprej ni hotel. Verjetno se je počutil kot bi lulal v hlačke. Potem pa je naredil tak blaženo izraz na obrazu, da joj . Na bazenu, ko mu je sila gremo na Wc. Nikoli se ne polula v vodo. Mu je pa zadnjič bilo tako zabavno v bazenu, da do zadnjega ni povedal, da ga tišči. In ko je bila že prav fajn sila in vidim, da je "čuden", ga dvignem iz vode, da letiva na Wc... mali pa kopalke dol in kar zraven bazena. In kaj naj? A ga naj po riti? saj ve, da se ne sme. Sem se pač opravičila reševalcem, pa se je ta le nasmejal in takoj počistil za nama. In ja tudi v parku zalivamo drevesa. Sicer gremo vedno prej lulat, ko gremo od doma, ampak včasih je pač nuja. In če psi lahko povsod serjejo po parku in noben ne pobere dreka za njimi, potem lahko tudi moje dete, zalije travico, če je nuja. In ja lulal je sredi Dubaja ob osempasovnici. To je bilo šele. In kaj bi naj, če se je vse zaštopalo, pa povsod pustinja in nebotičniki . Amaya, ti veš kaj je nuja ne? A se še spomniš najine avanture v magnolijah Grem pa zdaj pogledat moj Eucerin
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.8.2008 21:49:34 >