mala29 -> RE: vprašanje PAP II (3.5.2006 10:00:27)
|
Evo, pa še nekaj iz prve roke glede lletza. Sama sem bila na op. decembra 05, torej pred pol leta. Vsa zadeva pa si je sledila nekako takole. Redni pregled pri G mislim da februarja 05, bris PAP II, nato pregled čez dva meseca, Bris PAP II, CIN I. Nato ponovno pregled čez tri mesece v kolposkopskih ambulantah (nek bolj podroben pregled), izvid PAP III, CIN I in pozitiven izvid za virus HPV. No in decembra lletz. Nič strašnega. Tri dni v bolnišnici, prvi dan pregledi, drug dan operacija, ki traja menda okrog 15 minut in naslednji dan domov. Tri tedne bolniškega staleža. Marca sem imela pregled pri G in baje naj ne bi bilo odstranjeno tkivo čisto v zdravo, zato bi mi naj oper. še enkrat.. ampak prej bomo imeli otroka (sem se kar sama odločila, glede na to, da sem 28... kaj vem, kaj bo potem, že tako so mi matern. vrat odrezali za cca. polovico. NO.. sem se razpisala... Upam, da vsaj kaj kateri koristi... Aja... operacija ne vpliva na plodnost, le pri donositvi je potrebna pazljivost, saj je to op. na materničnem vratu.
|
|
|
|