?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SašaR -> ?? (3.3.2005 18:46:59)

Pozdravljeni!
Sem nova na tem forumu in moram povedati da mi je zelo všeč. :bravo:
Vendar ma imam eno vprašanje, ki pa se je lahko že kje pojavilo. Ne znam si pojasniti od kje bolečine, ki jih nisem do sedaj še opazila. Po spolnem odnosu me vedno boli spodnji del trebuha vsaj dva dni in čutim tudi jajčnike. ALi je imela katera podobne probleme?
Rada bi seveda čimprej bila:nosecka:, vendar me je zaradi tega kar malo strah kaj je z menoj narobe.
Svetujte mi, prosim?
Verjetno pa niso to znaki, ki bi mi napovedovali ...?

mujcek -> ?? (3.3.2005 19:06:28)

pozdravljena in dobrodošla med nami :rozica:

Žal ti glede težave ne morem pomagati, mogoče pa si bolj občutljiva in imaš zato bolečine; bi pa ti svetovala, da povprašaš za mnenje tudi G, če se še nisi z njim posvetovala.

:muca:

SašaR -> ?? (3.3.2005 20:51:30)

Hvala za odgovor bom povprašala pri G - upam na pameten odgovor!
LP

miska2004 -> ?? (3.3.2005 21:01:09)

Pozdravljena SašaR, in dobrodošla med nami:rozica:

Glede bolečin ti ne znam pomagat, želim pa ti, da ni nič hujšega, ter da čimprej ugledaš :modri::roza:

Srečno!

Palčica -> ?? (3.3.2005 21:35:52)

SašaR dodbrodošla tudi z moje strani.
Samo nekaj mnenj z moje strani.Lahko,da gre za ovulacijo,ki se odvija nekje od 14-16 dni po zadnji menstruaciji (v primeru rednih M).Takrat je ta predel res malo bolj občutljiv a odvisno od žendke.Nekatere ovulacijo čutijo spet druge ne.Predlagam Ti (v kolikor bolečine niso neznosne),da počakaš do naslednjega meseca in če boš ob pribljižnem času kot ta ciklus tudi aprila začutila podobne bolečine,ki trajajo kakšen dan ali dva,potem gre najverjetneje za ovulacijo.
Lahko pa,da imaš vnetje.To boš najlažje ugotovila po količini izcedka,predvsem pa te bo na to opozarjala bolečina,ki jo čutiš sedaj in se bo vlekla še naprej.
Je pa fino,da se v tem primeru čimprej odpraviš k ginekologu.

To je to.Upam,da gre za ovulacijo.

Lp,
Palčica

koala -> ?? (4.3.2005 8:34:57)

Ne želim te strašiti, a ko je moja prijateljica imela podobne težave, ji je njen G rekel, da se z bolečinami med ali po spolnem odnosu ni za hecat, ona je sicer malo satrejša. Če je to le v tem ciklusu mislim da ni panike, a jaz bi vseeno poklicala G in vparašala za mneje!

Koala

dvojčica -> ?? (4.3.2005 10:25:46)

Pojdi do G, obvezno. Pri meni ni bilo samo vnetje, zato te ne bom strašila, boš pa bolj mirna, ko boš vedela pri čem si. Lepo, lepo te prosim, pojdi h G!

dvojčica

Skorpija -> ?? (4.3.2005 10:43:38)

Saša!

Tudi meni se je to zgodilo, ko sva se odločila, da ne bova veš pazila. Trajalo je kakšne 4 mesece, potem pa se je umirilo. Po mojem je šlo za to, da so se moji rodilni organčki navajali na spermo, s katero prej niso nikoli prišli v stik in sigurno je to pač ena nova sestavina v telesu. Sem malo trapasto napisala ampak tako je bilo. Če je pri tebi podobno mogoče malo počakaj, če pa gre za neznosne bolečine pa sigurno ne. Jaz tudi nisem imela nobenega izcedka ali karkoli, kar bi nakazovalo, da je kaj narobe...

Pozdravček!

SašaR -> ?? (10.3.2005 20:13:30)

Punce!:bravo:
Hvala za nasvete! Upam da bo minilo; bom počakala, še malo in če ne bo bolje grem k G!:zmeden:
Hvala vsem za odgovore čeprav malo pozno! Mi forum sedaj nekaj dni ni delal, pa še časa mi je zmanjkalo včeri za pogledat gor!
čao

Stran: [1]