Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:08:23
|
|
|
|
frutka_
|
Si jo predstavljaš med nogami...
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Bentiš... ne. Se vid, da nism lezbijka.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:11:56
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Si jo predstavljaš med nogami... ja
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:11:57
|
|
|
|
amaya
|
Jenny mi je super punca...rada gledam njene filme, ker tako nekako sproščujoči. Angelina pa mi ni ne vem kaj, čeprav ne vem zakaj. pregrobe poteze, vse je preveč veliko na njeni faci: usta, oči,...
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:12:35
|
|
|
|
frutka_
|
No, jaz tudi ne ampak zaradi ustnic bi najbrž marsikateri moški bil žalosten, če bi postala lezbijka. No, malo heca. Fejst baba je!
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:15:36
|
|
|
|
frutka_
|
Amaya ja, res je taka prava baba. Jennifer mi zgleda pridna punčka. So pa mi všeč filmi obeh punc. Najnaj lepša ženska mi je Heidi Klum.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:15:44
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR definitivno Angelina, če bi bila lejzbika, bi bila ona moja ljubica mi je ful sexipilna Kdo ti ali ona? Ker za njo sem brala, da je bila včasih precej liberalna, kar se tega tiče.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:23:07
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR definitivno Angelina, če bi bila lejzbika, bi bila ona moja ljubica mi je ful sexipilna Kdo ti ali ona? Ker za njo sem brala, da je bila včasih precej liberalna, kar se tega tiče. obe
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 14.8.2008 23:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Fejst baba je Ja, dobra je.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Meni je A postala všeč, ko je postala mama. Čisto se je spremenila. RibicaRR tista njena spalka na slikah je prav luštna. Taka romantična, za mamo. To kar je. Slikice sp fuuuull lepe. Si videla, da imata tamali dve enako nalakirane nohte? Po moje sta pravi frajli skupaj. Meni je pa ful mimo, no. Moja mami ni nikol v takih spalnih srajcah okrog strasila, pa ma 3 otroke Tko ceneno mi zgleda, kaj pa vem. Ne pase za take uradne fotografije al pa namenoma hoce delovat bolj "bogo". Mali dve mata pa grozno nalakirane nohte Pa ne vem, ce nima Shiloh smao na eni roki, nekaj mi ni slo prej v racun, ko sem gledala.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je na Angelinni seksapilnega? Njene (pre)velike ustnice? Meni ravno to ni vsec, Jennifer je bolj nezna in lustna, Angie je pregroba, za moj okus.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Na uni fotki tmle gor ma Đenifer faco k konj. Sej tut na kkšno tako od Enđi naletiš, ampak Đenifer vodi pr tem. Niti mau ni fotogenična, u živo jh pa mi tko al tko ne poznamo.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:30:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: petja Itak da Angie . Itaq itak. jenifer mi je kr neki angie pa baba da stojiš i gledaš.... moj pravi, da ma najlepše žnable.....
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj neki on razmišlja, a, Rija?
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja mami ni nikol v takih spalnih srajcah okrog strasila, pa ma 3 otroke No če bi mela štir bi zihr , k moja je Pa angelina itak. Jen je preveč popeglana pa zategnjena za moje pojme.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Govorl se je, da Đenifer ni hotla otrok, da si ne bi postave uničla. No, dons pa gleda Enđi, k ma 3 otroke, pa boljšo postavo k ona sama in se najbrž grize, ker je zato popušila Breda. O kkšno hudi karieri pa itak ne more govort.
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:36:09
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Kaj neki on razmišlja, a, Rija? ah, Angie bi mu kar "oprositila" ali pa kakšno T.Banks....
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Klinc pa Tajra in Enđi... moj pravi, da so še zmeri najlepše mačje oči od mlade Mišel Fa(j)fer
|
|
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:40:56
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: petja Itak da Angie . Itaq itak. jenifer mi je kr neki angie pa baba da stojiš i gledaš.... moj pravi, da ma najlepše žnable..... ja, ja, žnable. in oči. definitivno Angelina, Jen je res mal konjoslava.
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 0:48:26
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Jenny mi je super punca...rada gledam njene filme, ker tako nekako sproščujoči. Angelina pa mi ni ne vem kaj, čeprav ne vem zakaj. pregrobe poteze, vse je preveč veliko na njeni faci: usta, oči,... Jaz mislim enako.
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 8:49:24
|
|
|
|
amaya
|
Zdej sem se spomnila, zakaj mi ta anđelina ni preveč všeč: jaz ne razumem tega, ampak mora cel božji svet vedet, kako ti seksaš, kakšno faco nardiš, ko ti pride, kam si ga vse kasirala Ker je to pri njej edina reklama. Kot igralka pa je mimo. Če se ne bi slekla in joškic pokazala ali pa žnablov, ne vem če bi jo kdo najel.
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 9:17:18
|
|
|
|
Maxica
|
K Bradu mi čist paše Angelina, sicer mi je (pa ne iz igralskega vidika) bolj všeč Jennifer.
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 9:21:59
|
|
|
|
ta.nja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: amaya Jenny mi je super punca...rada gledam njene filme, ker tako nekako sproščujoči. Angelina pa mi ni ne vem kaj, čeprav ne vem zakaj. pregrobe poteze, vse je preveč veliko na njeni faci: usta, oči,... Jaz mislim enako. Tudi jaz.
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 10:46:30
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: amaya Jenny mi je super punca...rada gledam njene filme, ker tako nekako sproščujoči. Angelina pa mi ni ne vem kaj, čeprav ne vem zakaj. pregrobe poteze, vse je preveč veliko na njeni faci: usta, oči,... Jaz mislim enako. Ja, jaz tudi. Angelina mi je nekako tuja, nezemeljska, Jeni je bolj domačica.
|
|
RE: Jennifer ali Angelina? 15.8.2008 11:10:19
|
|
|
|
Ancy
|
Men je Angelina bolj všeč, taka odpuljena, nevsakdanja, ne paše v okvirje splošno sprejemljive družbe, pa še ful lepa....... z Bradom sta pa itak najlepša
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?