Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Kety -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 18:15:39)

Živjo punce!

Spet jaz...Danes imam paniko pa je moja g. na dopustu!:( Že kaka dva tedna me boli v križu, kot bi imela preščipnjen živec, ampak to bi blo še znosno, če me ne bi začelo danes fuuuul bolet v sp.delu trebuha. Skoz se držim za trebuh, ker mam občutek, da mi ful "dol tišči". Že kak teden sem ful utrujena in hodim spat že og 21-ih. Bojim se, če se mi lahko zgodi kaj hudega!?!:zmeden: Skoz hodim preverjat, če mi mogoče priteče kaka kri!!!!

Povejte kaj bi to bilo!? Prosim!!

Kety, 14t 5/7

Gina -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 18:22:34)

Če te tolk fejst boli, pojdi raje na dežurno. Bolje panika brez veze, kot da je kaj narobe, pa ne bi šla.

Anonimen -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 18:35:03)

Se strinjam.

pegy -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 18:38:35)

v katerem tednu nosečnosti si?
Pri meni so bili taki popadki.:zmeden: :zmeden:

Kety -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 18:57:00)

Pegy, sem v 15 tednu! ne mi rečt da bi lahko bili popadki?! Kdaj si jih pa ti dobila?

Drugače pa sumim, da sem se prehladila na mehurju, ne vem,...občutek imam tak.

Če ne bo minilo oz. omililo v rku 1 ure, bom klicala dežurnega zdravnika!

LP Kety

Willson -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 20:29:04)

Lahko, da je mehur ali pa ledvice! A te kaj peče, ko gre na vodo? Ali pa imaš mogoče vročino? Vsekakor v vsakem primeru pa moraš iti k zdravniku.

adelaida -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 20:35:01)

meni so rekli da v primeru če čutiš kot bi te dol tiščalo ozi.če imaš občutek da bo kaj ven padlo da se mora takoj na urgenco. lp pa kar lepo k zdravniku bolje preprečiti kot zdraviti

Kety -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 20:38:34)

Nimam vročine, in tud me ne peče ko grem na wc. Če ležim bolečin ni in verjetno pri teh bolečinah pomaga moja psiha. Me pa skoz neki cuka v nožnici, križ me pa boli, če se premaknem, ali hodim ali pa tud če leže premaknem noge! Grozno! Nisem še klicala zdravnika, ker sem bila v tej nosečnosti že 1x na urgenci in nočem izpast hipohonder! Upam, da ni nič hujšega. Mogoče sem bila zadnje čase preobremenjena, danes pa sem sesala stanovanje in me je potem začelo bolet najprej v križu pol pa še trebuh!

LP Kety

pegy -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 21:55:36)

ko sem bila že tri dni čez rok ampak pri meni so bile hude bolečine .mogoče bi bilo dobro da obiščeš svojega ginekologa .

pa ne se sekirat mogoče pa ni nič :angel:

čuvaj se

Willson -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (3.3.2005 22:19:44)

Mislim, da te bolijo ledvice, ki so med nosečnostjo bolj obremenjene, piti moraš veliko tekočine.Je pa tudi mene med nosečnostjo v nožnici velikokrat cukalo, pa vem, da tudi druge :nosecka: s katerimi sem se ogovarjala. Jutri zjutraj pa pojdi obvezno k svoji G ali pa tistemu, ki tvojo G nadomešča. Zdaj glede nato, da si v 15t, verjetno ne čutiš pritiska v nožnico oz. tiščanja navzdol, če imaš te občutke pa pokliči v bolnišnico in sicer porodni oddelek tam ti bodo vedeli svetovati.Lep pozdrav :sloncek::sloncek:

Maja Z -> Bolečine v križu in trebuhu!?!?! (4.3.2005 8:10:46)

Če imaš občutek da ti tišči navzdol, je mene G vedno opozarjala, da to naj ne bi bilo OK, vsaj od začetka.
Tako da pojdi hitro preverit v porodnišnico oz. kakemu drugemu G.

Srečno,
maja

Stran: [1]