detelja -> RE: odstranitev pregrade in nato ss (2.11.2008 16:24:42)
|
pozdravljene...zdaj je menilo že kar nekaj časa odkar sem odprla to temo...jaz sem imela prvo ss v 7 t...no v 6 t sem začela krvavet in nekje v 7t je bila abrazija...to je bilo konc marca...ker sem že prej imela strašne bolečine jajčnkov sem šla v lj k dr. tomaževiču, kateri je že na uz ugotovil, da imam pregrado...to je tudi histeroskopsko odstranil in potem po 2m sem spet zanosila...v 6 t sem začela spet krvavet, ampak smo se vseeno prikopali do 17 t 2d...tako, da sem sedaj noseča... zakaj sem odprla to temo? zato ker, če berete mal poste od dr. pušenjaka on trdi, da ni vedno ok, da se odstrani pregrada...in me je zanimalo, če ima katera pač izkušnjo s tem, da je imela ss zaradi odstranitve pregrade...sicer jaz sem možno tudi krvavela zato, ker sem kar hitro zanosila...1 m po odstranitvi sem imela par dni po op., drugo pa čez 26 dni...tako, da je v bistvu od op. minil le dober mesec...4.6. sem imela op, 4.7. pa prvi dan zadnje menstruacije...tako, da je možno, da sem krvavela tudi zaradi tega, ker se še rana ni dobro zacelila, čeprav dr. tomaževič je rekel, da lahko po prvi m zanosim...sam vseeno imela sem abrazijo pa to op. in to je vse poseg v telo... no, če bi bilo z mojo prvo nosečnostjo vse ok bi v torek rodila oz. 4.11. sem imela rok lahko bi rodila že danes...moram povedat, da sem ful vesela, da sem noseča, ampak na najino pikico pa mislim vsak dan...
|
|
|
|