Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
samo toliko, da vam povem,.......žal 3.3.2005 19:28:20
lin
Vsaka slaba stvar ima tudi pozitivno stran,to je mati narava poskrbela da se je zgodilo tako,ker je bilo s plodom kaj narobe,tako da bolje zdaj kot da bi pol celo življenje trpeli vi in otrok,slaba tolažba ampak vendarle... Pomisli na tvoja dva zlata sončka in ju stisni k sebi,imaš pa njiju!zate pa velik koš :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,pa čim pre nasmeh na lička zaradi tvojih drugih dveh sončkov!
samo toliko, da vam povem,.......žal 3.3.2005 21:18:57
Mina1
PURI/NUŠA, tudi meni je zelo žal, da se ti je to zgodilo:(
Predno sem rodila prvič, sem tudi imela ss in vem, kako je to:((, ampak potem so vsi rekli, da narava sama poskrbi za to, da če nekaj ni v redu s pikico, narava to "odstrani".
Morda je bolje tako, čeprav se kruto sliši:zmeden:.
Res imaš doma dva sončka:):), zato se veseli z njima in mogoče se ti spet kmalu nasmehne sreča za novo pikico.