Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 13:39:04
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa saj nevem kako naj dam naslov tej temi. recimo služba S partnerjem So me že prsti srbeli.
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 14:09:30
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz jih sicer ne poznam dosti, ki edlajo skupaj, nekaj pa le in funkconira. Jaz bibila presrečna, če bi lahko bila z mojim 24 ur na dan, pa sva čist iz drugih področij. NO GO :(
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 16:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nama laufa.
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 16:44:07
|
|
|
|
silvya
|
Mene to ne bi motilo, oz. me sploh ne moti. Zelo rada delam skupaj s svojim partnerjem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2008 19:40:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 20:02:24
|
|
|
|
BAMBINA_
|
RE: služba "z partnerjem" IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa saj nevem kako naj dam naslov tej temi. Vglavnem gre se za to, da si jaz iščem službo. Zdaj se je odprlo prosto mesto v isti objektu kjer dela moj partner. Imam tudi velike možnosti, da pridem not. Ampak vsi mi pravijo naj tega ne delam, ker delati v isti stavbi z partnerjem ni vredu, da nej raje ne pošiljam prošnje ker mi bo žal . Jaz pa rabim službo in sam zaradi tega mi ni da bi jo zavrnila. Sicer je moj tam za nedoločen čas, jaz bi pa itak iskala naprej, ko bi dobila drugo možnost bi odšla drugam. Tiste ki delate skupaj z partnerji, prosim nasvet??? Se podpišem pod rijo. *alja* a lahko prosim poveš, kateri faks delaš oz. kakšna služba se ti obeta, ko boš diplomirala. Tako čisto en čink je pa le nerodno, da študiran človek ne zna uporabljati predloga s/z...
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 21:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vidla se bova (trgovina, vsak na svojem oddelku). Ti kar pojdi v to sluzbo. Zamenjas lahko se vedno, ce ti ne bo vsec.
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 21:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Tiste ki delate skupaj z partnerji, prosim nasvet??? Super...na ta način včasih preživiva veliko časa skupaj. Ne resno, meni je to super in ko otroci malo zrastejo, bom ne samo občasno v pisarni ampak kar skoz.( inshallah )
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 21:44:01
|
|
|
|
majra
|
Jaz v tvojem primeru sploh ne bi razmišljala, ampak bi takoj poslala prošnjo. Bi pa tudi takoj začela iskati drugo službo Vse lepo in prav, ampak, da se midva morava gledat 24/7 bi se najverjetneje kmalu ločila, če ne kar pobila Ok, malo pretiravam. Je pa res to popolnoma odvisno od posameznika. Pri nas pa to tako in tako ni mogoče, ker ima moje podjetje takšno zaposlovalno politiko, da ne zaposljujejo zakonskih partnerjev oz. partnerk
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 22:57:13
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ RE: služba "z partnerjem" IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa saj nevem kako naj dam naslov tej temi. Vglavnem gre se za to, da si jaz iščem službo. Zdaj se je odprlo prosto mesto v isti objektu kjer dela moj partner. Imam tudi velike možnosti, da pridem not. Ampak vsi mi pravijo naj tega ne delam, ker delati v isti stavbi z partnerjem ni vredu, da nej raje ne pošiljam prošnje ker mi bo žal . Jaz pa rabim službo in sam zaradi tega mi ni da bi jo zavrnila. Sicer je moj tam za nedoločen čas, jaz bi pa itak iskala naprej, ko bi dobila drugo možnost bi odšla drugam. Tiste ki delate skupaj z partnerji, prosim nasvet??? Se podpišem pod rijo. *alja* a lahko prosim poveš, kateri faks delaš oz. kakšna služba se ti obeta, ko boš diplomirala. Tako čisto en čink je pa le nerodno, da študiran človek ne zna uporabljati predloga s/z... lahko povem sam to, da na faksu nisem imela nobene slovnice, pa že v srednji šoli mi je delala probleme. Ampak se ne sekiram, na mojem področju sem pa boljša kot nekateri. Pa moje povprečje na faksu je blo čez 9, tako da mi slovnica ni povzročala težav
|
|
RE: služba "s partnerjem" 14.8.2008 23:00:09
|
|
|
|
eya
|
Alja, pa saj je čisto preprosto-s je pred vsemi soglasniki, ki so v stavku Ta suhi škafec pušča. Pred ostalimi črkami je pa z. Samo en stavek si moraš zapomnit. Aja, če res rabiš službo-seveda napiši prošnjo!
< Sporočilo je popravil eya -- 14.8.2008 23:03:41 >
|
|
RE: služba "z partnerjem" 14.8.2008 23:55:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* lahko povem sam to, da na faksu nisem imela nobene slovnice, pa že v srednji šoli mi je delala probleme. Ampak se ne sekiram, na mojem področju sem pa boljša kot nekateri. Pa moje povprečje na faksu je blo čez 9, tako da mi slovnica ni povzročala težav tebi ne, je pa verjetno tistim, ki so to brali... pa zezanje na stran. vem, da nobeden izmed nas ni popoln. vem, da pišem brez velikih začetnic. ja, grda, grda razvada odkar sodelujem na forumih ampak alja, roko na srce....zmeraj ko preberem kak tvoj post se vprašam, kak hudiča lahko nekdo konča faks, nima pa osnov slovnice ker končati faks pomeni 8 let osnovne šole, 4 leta srednje šole in 4 leta faksa.....to je 16 let šolanja in taisti nekdo še vedno piše negdo, s in z sta špansko selo, pa še ogromno cvetk je takih v tvojem pisanju..... tako. bleknila sem. in hkrati obljubljam, da sem bom ob naslednjih tvojih postih vzdržala vseh komentarjev, ki bi se tikali tvoje slovnice in pisanja
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 0:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija: Off topic: zelo dober podpis.
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 0:04:48
|
|
|
|
rija
|
hvala
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 0:14:40
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Rija, hvala bogu, da niso vsi za vse, npr. slovnico, ker potem jaz ne bi imela česa počet. Sicer pa vedno ubesediš moje misli.
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 8:04:55
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: *alja* lahko povem sam to, da na faksu nisem imela nobene slovnice, pa že v srednji šoli mi je delala probleme. Ampak se ne sekiram, na mojem področju sem pa boljša kot nekateri. Pa moje povprečje na faksu je blo čez 9, tako da mi slovnica ni povzročala težav ker končati faks pomeni 8 let osnovne šole, 4 leta srednje šole in 4 leta faksa.....to je 16 let šolanja in taisti nekdo še vedno piše negdo, s in z sta špansko selo, pa še ogromno cvetk je takih v tvojem pisanju..... Pa saj ravno to sem tudi jaz razmišljala... če se toliko časa šolaš, moraš tudi nekaj literature prečitat in četudi ti slovenščina ni šla, ti določene slovnične osnove že samo s čitanjem knjig sčasoma preidejo v kri. Kar se teme tiče pa le zagrabi to službo.
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 8:29:03
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: *alja* lahko povem sam to, da na faksu nisem imela nobene slovnice, pa že v srednji šoli mi je delala probleme. Ampak se ne sekiram, na mojem področju sem pa boljša kot nekateri. Pa moje povprečje na faksu je blo čez 9, tako da mi slovnica ni povzročala težav ker končati faks pomeni 8 let osnovne šole, 4 leta srednje šole in 4 leta faksa.....to je 16 let šolanja in taisti nekdo še vedno piše negdo, s in z sta špansko selo, pa še ogromno cvetk je takih v tvojem pisanju..... Pa saj ravno to sem tudi jaz razmišljala... če se toliko časa šolaš, moraš tudi nekaj literature prečitat in četudi ti slovenščina ni šla, ti določene slovnične osnove že samo s čitanjem knjig sčasoma preidejo v kri. Kar se teme tiče pa le zagrabi to službo. Aja, pa prošnje ne pozabi dati pred oddajo lektorirati
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 8:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: *alja* lahko povem sam to, da na faksu nisem imela nobene slovnice, pa že v srednji šoli mi je delala probleme. Ampak se ne sekiram, na mojem področju sem pa boljša kot nekateri. Pa moje povprečje na faksu je blo čez 9, tako da mi slovnica ni povzročala težav ker končati faks pomeni 8 let osnovne šole, 4 leta srednje šole in 4 leta faksa.....to je 16 let šolanja in taisti nekdo še vedno piše negdo, s in z sta špansko selo, pa še ogromno cvetk je takih v tvojem pisanju..... Pa saj ravno to sem tudi jaz razmišljala... če se toliko časa šolaš, moraš tudi nekaj literature prečitat in četudi ti slovenščina ni šla, ti določene slovnične osnove že samo s čitanjem knjig sčasoma preidejo v kri. Kar se teme tiče pa le zagrabi to službo. Aja, pa prošnje ne pozabi dati pred oddajo lektorirati Ta je pa nizka...
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 9:04:40
|
|
|
|
soncnica 3
|
Sem med bolj novimi na forumu in prebrala sem odgovore, ki ti jih ponujajo dekleta. Službo zgrabi z obema rokama, preveč je pomembno, da jo dobiš. Potem pa bodita toliko zrela, dabosta znala službene probleme rešit v službi, domače pa doma. verjemi, da se da. Najbolj romantično in smešno /v pozitivnem smislu/ mi je bilo tisto, ko je ena napisala, da ji katera reče, če je njen šef prost ali pa kako seksi je, veš kako je to dober filing, ko se pa ti se zavedaš, da si ti srečnica, ki ga lahko uporabi doma... V življenju pa itak ni nikoli garancije da bo nekaj šlo dobro ali slabo. V glavnem, srečno, želim ti ti službo. Ponavadi se tiste stvari, ki se jih najbolj bojiš najbolje razpletejo, glej na življenje iz pozitivne strani .
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 10:04:24
|
|
|
|
soncnica 3
|
Pa še nekaj, kaj pa na to, da bi delala skupaj pravi tvoj partner? Po moje ga nič kaj ne moti.
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 12:32:37
|
|
|
|
*alja*
|
pa kaj za je z vami! Pa verjetno nisem edina, ki nepravilno uporabi predloge. Če bi se potrudila in razmišljala pri vsakem stavku, bi tudi to napisala pravilno. Ampak imam forum za druge namene, ne pa za slovnično pravilno pisanje. Pa verjamem, da tudi ve ki grajate, ne obvladate vsega. In ja vse kar dam iz rok, dam najprej preverit, in za to so izšolani ljudje, ki to delajo za denar. Če bi vsi vse vedeli, kaj be te ve slavistke delale?? Pa ni panike, sprejmem kritike, ampak so pa zelo drzne, ker me ne poznaš in nimaš pojma, mogoče sem na katerih področjim mnogo boljša od tebe, ki pa prfektno obvladaš pravopis! Vsem drugim pa hvala za mnenja in ja bom zagrabila in upam da dobim delo. Moj mi pravi da če jaz nebom poslala prošnja, da bo on poslal v mojem imenu
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 13:22:13
|
|
|
|
soncnica 3
|
Alja, veseli me, da si se tako odločila, ostalo pa prepusti času. Mislim, da je sedaj prav, da ti držimo pesti za službo. Očitno imaš doma "tapravga" dedca, ki ve kaj je prav zate in upam, da ti ga bodo v novi službi kar malo zavidale. SREČNO!
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 15.8.2008 23:12:23
|
|
|
|
little angel
|
moja mama pa ata delata skupaj ze okrog 20 let ali celo vec. zadnjih 5 let je celo ata mamin sef se super stekata
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 16.8.2008 2:07:01
|
|
|
|
sunny24
|
Mi2 tudi delava v istem podjetju, na istem delovnem mestu, skori 4 leta smo delala isto smeno. In ti povem, da naju ni nikoli motilo, prav fajn je tko delat. Tako, da če ti je služba všeč, imaš možnosti, da te vzamejo, enostavno pošli prošnjo! Pa vso srečo!!!
|
|
|
|
RE: služba "z partnerjem" 16.8.2008 8:11:01
|
|
|
|
soncnica 3
|
Pa napiši nam, ko dobiš službo, da ti lahko čestitamo! lp, s.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?