nu_tella
|
O. Kolko odgovorov. Jih nisem pričakovala. ;) Hvala vsem. No sej nekak tudi moj pravi, da mu je gorc beden prav zaradi tega, ker full na rokah sloniš pa še full pokrčen si… tako, da načeloma sva na treking kolo prešaltala. Gume pa lahko te daš baje tud na gorca, če hočete it hitrej ;))) Jaz po makedamu ne mislim kaj dosti vozit. Samo tko, če pride kaj umes na kratko… Ker sem mu končno dopovedala, da kupim kolo sam pod pogojem, da je dojel, da ko kolesariva skupaj, da se on meni malo prilagodi. Ko bo pa hotu se zdivjat pa nej gre sam kolesart ;) Kr se kakavosti menjalnika tiče, to moj obvlala ;))) Shimanova lestvica pa to ;) Mene sam muči to kupovanje koles v »masovnih trgovinah« (hvala za nasvete o tem da treba vse pregledat ob nakupu, to za mojga ni problem, sam hvala za nasvet, ker on bi mi reku, da kompliciram pol bi pa na prvem klancu potleh padal in seveda še bolj vzlubila kolesarstvo, kot ga že itak ljubim L Zato pa tudi mi ni veliko za dajat za kolo, nebi pa imela neke zadeve, s katero bi se bolj mučila kot kolesarla… Sej sva bla tudi v specializiranih trgovinah…sam so za višjo ceno prodajali slabšo kvaliteto kot v Hervisu… ne vem, al gre spet za količinski popust al kaj… ker me je skor kap letos, ko sem iste Teva natikače vidla v Hervisu za pou cene kot v eni drugi trgovini… al je zadi tudi slabša kakovost?!!? Nekak nama je najbolj padu v oči v intersportu »Treking kolo Cross Rider« Nakamura, V Hervisu imajo pa Balance blagovno znamko. Cena je v obeh primerih sprejemljivih 300 eur. Vem zame je to trenutno maksimum kar si lahko prvoščim zapraviti. Ali se mi splača primakniti še npr. 100 eur in s tem dobim dosti več kakovosti al to ne gre tako? Ker kolo vseeno kupuješ za dosti časa. Pa še to me zanima. Ali imate punce moške verzije kolse, al imate okvir »za punce« J? Moj pravi da nej vzamem »moško verzijo« ampak ko morma na hitro skočit dol s kolesa se jaz potem zmer nabašem na palco in skor zgrmim potleh. No to je res na njegovem kolesu, ki je višje, kot bi bil pravilno visok okvir zame (19inčni oz 43 cm al neki tacga ;)))) Hvala za nasvete