sazi -> RE: Kopalke na plaži (14.8.2008 11:32:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. kaj naj rečem...............madona smo zategnjeni pa na higieno! Saj ni čudno da smo homofobičen, pa ksenofobičen pa oh in sploh fobičen narod, če pa večini še otroške ritke niso prebavljive. Ne urtujajte se z odgovori, mislite si svoje. Hvala In kadar je doma +30, je tudi v stanovanju nag. tudi pri nas Ne, resno, ce vam je nagota fajn, zakaj ne hodite v nudisticne kampe...na nudisticne plaze. Si lahko ves cas ritko zracite. Bi z veseljem, pa je v Izoli, kamor hodimo na morje nimajo. Ne vem, ce gre tako logika besed. Javna (nenudisticna) in nudisticna plaza. Ne, ni logike. Namreč tudi večina nudističnih plaž je javnih. Morje in vodno zemljišče morja sta naravno morsko javno dobro. Javno dobro in javna plaža ni eno in isto. Se mogoče spomnite vas samoh, ko ste bile otroci? Jaz sem bila vedno nagec. In prav hudo mi je, da je treba zaradi neke obremenjenosti in predsodkov otroke tlačiti v kopalke. Kje pa je potem meja, kdaj morajo punčke začeti nositi modrc, da slučajno ne razkazujejo svojih golih prsi? Kar od rojstva dalje? No, še toliko sem pozabila dodati, da če gre otrok na gugalnico ali v peskovnik, mu tudi jaz oblečem kopalke, ampak izključno zaradi higiene.
|
|
|
|