|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež 9-18 kg
13.8.2008 16:19:29   
merendina
Pozdravljene,

imam sinčka starega skoraj 6 mesecev in zdi se mi, da mu bo lupinica kmalu preozka. Kdaj ste vi lupinico zamenjali za avtosedež 9-18 kg? Je 6 m prezgodaj? Ima pa 8 kg.

Hvala za vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež 9-18 kg
13.8.2008 18:18:39   
miny1
jaz sem mojega sina dala v avtosedež pri njegovih 6 mesecih in pol, ko je imel 9 kg!

(odgovor članu merendina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2008 18:22:27   
Anonimen
Je 6 m prezgodaj?

DA.

Cim kasneje iz lupinice.
Je bilo o tem ze veliko napisanega, uporabi iskalnik.

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2008 21:05:08   
Naja31
Lupinca mu ne more biti preozka.
Moj 4 mesečnk ima že 9kg pa mu je lupinca še prav. Saj je lupinca do 13 kg.

V večji sedež pa čim kasneje, ni merilo samo teža, ampak tudi razvitost otrokove hrbtenice in vratu.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2008 21:14:43   
julci
Če mu je lupinica preozka ga lahko daš v avtosedež,vendar v tistega ki se da obrnit v kontra smeri vožnje in se da fajn položit.Mislim pa da je eden takšnih avtosedežev ULTIMAX.ti prilagam link.

http://soncek.si/si/concord-ultimax-pure-pepito-i7597.shtml

< Sporočilo je popravil julci -- 13.8.2008 21:16:49 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2008 21:27:32   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Če mu je lupinica preozka ga lahko daš v avtosedež,vendar v tistega ki se da obrnit v kontra smeri vožnje in se da fajn položit.Mislim pa da je eden takšnih avtosedežev ULTIMAX.ti prilagam link.

mi smo začeli ta avtosedež uporabljat nekje od 5. meseca dalje (v obratni smeri vožnje do 9. meseca), ker je lupinico že prerasel, ja! glava mu je zgoraj gledala za dober centimeter ven, kar ni dovoljeno! ta avtosedež je zelo, zelo super! ima tudi par stopenj za ležeči položaj in ko mali spančka, ga dam čisto v ležeči položaj-super je! mali res uživa v njem!

zdaj je v akciji in je ful poceni, mi smo dali nekje 50€ več, sicer pa mi je čisto vseeno, samo da je stolček varen!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2008 21:37:20   
mucek1
mi smo našega dali v avtosedež pri 6,5 mescih brez problema in bil je zelo srečen še nismo meli 9 kg. Imamo pa maxi cosi tobi super avtosedež. Ne preveč kompliciratuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2008 21:38:37   
Anonimen
bil je zelo srečen še nismo meli 9 kg

Ne preveč komplicirat

Poglej si kaksen kreš test...potem pa ne kompliciraj...

(odgovor članu mucek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2008 21:39:17   
Anonimen

To je dobra izbira, v nasprotni smeri voznje.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2008 16:49:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne preveč komplicirat

Se podpišem.

Ne vem zakaj se vam tako zelo mudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2008 17:00:47   
špelin@

To je dobra izbira, v nasprotni smeri voznje.

Se strinjam user posted image  Ta sedež sem imela že za malo piko in bo tudi mali princ jeseni pristal v njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.8.2008 10:07:20   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ne preveč komplicirat

Se podpišem.

Ne vem zakaj se vam tako zelo mudi.user posted image

Tudi jaz mislim tako.

Hana se je res zelo dolgo vozila v lupinici; midva sva jo vozila do enega leta, pa je imela že prej 9kg in tudi velika je tako kot ostali otročki njene starosti, ampak glava ji pa ni gledala čez rob, moja starša pa sta jo občasno še do pred enega tedna še kar vozila v lupinici in ji je bilo notri čisto ok. Stara je pa danes 17 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.8.2008 10:17:24   
merendina
Nikamor se mi ne mudi. Ampak očitno ali je moj otrok tak velikan ali moja lupinica tako majna. Se bomo trudili ga še malo voziti v lupinici. Hvala vseeno za mnenja. Lep podaljšan vikend.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.8.2008 14:59:09   
Rubin.
Mi smo tudi pri 6 mesecih zamenjali lupinico za ta sedež. Sem vprašala za nasvet pediatra, pa mi je rekel, če je dovolj velika in težka, da lahko in smo. Je bila potem ful srečna, da ni rabila več ležat, ker se je prej samo vzdigovala v lupinici.

Sem pa videla otroke v lupinici, ki so mu noge že krepko štrlele iz nje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.8.2008 15:01:28   
*Lana*
Pri 7,5 meseca user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
15.8.2008 15:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.8.2008 14:52:08   
maja&m
Tiste,ki imate Concorda ultimax-a so res lahko problemi pri montiranju (da ga napačno namestiš?).Nekje sem zasledila,da moraš biti pri nameščanju ful pazljiv.
Zanima me tudi,kje pri nas ga lahko dobiš,razen v sončku in pikapolonici,a v Toysu ga imajo,je tam kaj ceneje?
Hvala

lp

Maja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2008 14:56:15   
maca123
Mi smo z Concordom ultimax meč kot zadovoljni. Našega malega razgrajača imamo pa notri že od drugega meseca. Zdaj pa je star 2,5 leti. Počasi na zimo bomo zamenjali za drugo skupino. Nobenega problema  nismo imeli z pritrjevanjem.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?