Hiconcil (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

PikicaStonoga -> Hiconcil (13.8.2008 14:25:46)

Pozdravljena dekleta!
Zanima me, če je katera od vas v nosečnosti jemala ta antibiotik.
Noseča sem 29. tednov in mi je osebna zdravnica danes predpisala Hiconcil zaradi začetnega vnetja dihal (začetni bronhitis) - težko diham in boli me v levi rami, tako da ponoči ne spim.
LP! 

Anonimen -> RE: Hiconcil (13.8.2008 14:27:59)

Uporabi iskalnik že več tem na temo hiconcil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ploha -> RE: Hiconcil (13.8.2008 14:31:35)

ja sem jemala Hiconcil zaradi bakterije streptokok, ni nč hudga,...te mogoče kaj posebnega zanima

PikicaStonoga -> RE: Hiconcil (13.8.2008 14:56:05)

Ne ne Plohanč psebnega me ne zanima, samo saj veš vsaka nosečnica rae dvakrat preveri kaj sme in kaj ne, čeprav zdravnik reče, da lahko - se pač malo bojimo za sovjwe sončke.

bskrle -> RE: Hiconcil (13.8.2008 17:15:21)

Zagotvo je boje pozdraviti bronhitis kot imeti pljučnico. Zagotovo pa zdravniki ne pišejo nosečnicam antibiotike na blef. Bodi brez skrbi.

mml -> RE: Hiconcil (13.8.2008 18:56:22)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ne ne Plohanč psebnega me ne zanima, samo saj veš vsaka nosečnica rae dvakrat preveri kaj sme in kaj ne, čeprav zdravnik reče, da lahko - se pač malo bojimo za sovjwe sončke.

Hiconcil je penicilinski antibiotik, ki je čisto varen v nosečnosti...

...mi je pa zanimivo, da bolj zaupaš mnenju punc na forumu kot pa zdravniku...

PikicaStonoga -> RE: Hiconcil (13.8.2008 20:38:42)

Zaupam zdravniku, samo sprašujem za mnenje, kako pogosto se pač zdravniku kljub nosečnosti poslužujejo antibiotikov. Mnenja pač a ne

Lea2007 -> RE: Hiconcil (13.8.2008 22:01:00)

Meni je ravno včeraj napisal hikoncil...Zaradi streptokoka...Ploha zanima me, ali si ti dobila tudi pri porodu antibiotik v žilo...Moja kolegica sploh ni dobila nobenih antibiotiov-mislm tablet, samo pri porodu v žilo, sej je pa revčka ful strgala, mene je tega ful strah. A je biu porod zaradi SB kej bol kompliciran.

Ploha -> RE: Hiconcil (13.8.2008 23:12:45)

ojoj lea pomeoje boš ti zelo kmalu zvedela in to pred mano, jst sm komaj 16 tednov noseča tko da bi jaz tebe prosila za izkušnje, te bom kasneje za rokav pocukala, e boš pri volji???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]