Andra -> RE: Grčija, Tunizija ali Djerba? (24.8.2008 7:29:21)
|
Bili smo na vseh destinacijah - Grčija, Djerba in Turčija. Od vseh je Djerba zakon!!!! Zakaj? Grčija je za mlade, ki lahko ponočujejo. Hoteli so slabi in hrana v hotelih tudi, razen če vzameš 4* ali več, pa še hudičevo draga je. Priklenjen si na hotelsko plažo, sicer moraš koristit renta car, kar pa pri malem otroku ni najbolj fajn. Visoke cene! Turčija ima dobre hotele in zelo dobro hrano, a zanič plažo. Še vedno je precej draga, zvečer pa prav tako nimaš kaj delat izven hotelskega kompleksa. Spet rabiš renta car ali pa taxi, da kam prideš. Djerba ima zelo solidne hotele, bistveno boljše kot so v Grčiji in nekoliko slabše od Turčije. Hrana solidna, nekoliko manjša izbira kot v Turčiji in bolj v tunizijskem stilu. Plaža je super za otroke, mivka, nizka in topla voda... Po otoku se voziš s taxijem, ki je smešno poceni. Zvečer imaš animacijo znotraj kompleksa. Nekega pretiranega nočnega življenja ni, mislim pa, da ga pri eno leto starem otroku niti ne boš potrebovala, ali paš?Transfer od vzleta v Sloveniji pa do končne destinacije (hotel na Djerbi) traja 2,5 -3 ure. Za Turčijo in Grčijo ti gre skoraj celi dan. To me je blazno motilo, saj ti s tem vzamejo en dan. Mi smo prišli šele zvečer v hotel, zadnji dan smo šli pa domov že zjutrja ob pol osmih. Plačanih smo imeli 14 all inclusive, koristili smo jih le 13. Jaz osebno sem za DJERBO!
|
|
|
|