jazzz27 -> RE: Nova borba se pripravlja III. (23.10.2008 11:25:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 miska....ti kar bodi še na bolniški....a bolečine so se umirile? Si še napihnjena? Ja, sem se porihtala. Včeraj sem začela čisto normalno lulat. Me je pa vmes mal panika zagrabila, ker se mi je predvčerajšnjim zvečer pojavilo malo izcedka, kot da bi začela sluznica luščit... Ampak se je potem včeraj umirilo. Drgač me pa tu pa tam kej špikne, ampak ni hudga. Kako si mi ti? Dej mi povej, si dobila kaj navodil kako se čuvat po transferju. Kej več ležat? Jaz sem kar ok....še vedno me mal boli, ko grem lulat. Pa sem ter tja kaka topa bolečina. Nič posebnega, ti pravim. Glede izcedka ne vem...nisem nič opazila...kaj ful. Pa še Prometrium si vsavljam not, tako da je vse skup še mal težje...mislim pa da ni nobenega izcedka.... Mah nič nisem dobila, vse kar preberem tu na forumu, drgač pa nič. Edino kar mi je rekel naj aspirim jem, to je pa tudi vse. sicer je rekel normalno počivat...ampak to pa verjetno samo zaradi bolečine....glede vgnezditvene te on itak takoj dol z mize spoka....je pa komaj not pršov s tisto iglo k sta bla zarodka not. A vam dajo kaj drugače...kake napotke, pa tko? Vidiš, pri nas tud odvajala ne dobiš....potem te pa itak vse tišči in mehur in kakica....jao.....upam, da se tole prime, da ne bo treba šeenkrat čez vse to....sam kaj hočmo...
|
|
|
|