ledenka -> RE: Nova borba se pripravlja III. (19.8.2008 14:47:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Punce, živjo, nekaj me zanima, kar ni čisto iz te teme, a lahko? ok, pa bom ;): berem veliko o materničnih pregradah pa me zanima, ali tega G na preventivnih ginekoloških pregledih ne vidi? Seveda z UZ? Obstajajo za to kakšni posebni pregledi? Mi je namreč čudno, da ful punc šele takrat, ko jim ne uspe takoj zanosit, od G zve, da ima pregrado in da je to morda vzrok. Me je strah tega. Hvala vsem!!! sem pozabila na tvoje vprašanje, oprosti! torej, pregrada se vidi, ampak samo nekaj dni v ciklusu - mislim, da takoj po M. ne vem, a se vidi na vsakem UZ, mene so gledali z nekim posebnim 3D [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (in ugotovili, da nimam pregrade). ko nekaj časa ne moreš zanosit, takrat ti večina G komaj prvič naredi UZ, vsaj meni so ga prej ene 2x, ker pač nisem imela težav. tudi pregrada ni nič takega, da bi te moralo bit strah - negativno vpliva samo, če se zarodek vgnezdi na pregradi, ker sledi SS, je pa za to precej majhna verjetnost.
|
|
|
|