|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
16.10.2008 12:30:05   
sonček33
jazzz -uspelo mi je!!!! jupi...

beyba - ma zdej pa vem, po kom je mala tako lepa....bravo mamica....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.10.2008 12:31:35   
pikicao.
no po tej sladici pa mal akcijeuser posted image
a ne ziva user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.10.2008 12:31:56   
sonček85
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.10.2008 12:33:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.10.2008 12:36:42   
jazzz27
no soček, pa le nsi tak butalc!!user posted image user posted image user posted image  Če bodo še kake tehnične nejasnosti sem tu!!

Zdaj mi je pa dosti tega, a hočete vojno??????????? Jaz speljujem na slaščice, ve pa na dedce!!! Bom kar pobegnila.

Kje pa je sicer naša Ajsi danes, so sami taki lepi podepilerani na sporedu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.10.2008 12:42:18   
pikicao.
ja ce pa mormo mal jezit user posted image user posted image user posted image user posted image
ziva a vic si si prebrala user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.10.2008 12:43:18   
Anonimen
sem pa ga rajši nisem komentirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej še kakega prilimaj da se bom lahko malo nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.10.2008 12:48:43   
pikicao.
nc vicev rajsi mal hmmmmmmm user posted image user posted image user posted image
dons mi mal rozicki vn gledajouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.10.2008 12:50:31   
pikicao.
na jazzi d ne bos rekla d sm na sladice pozabla
user posted image
ziva kako je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.10.2008 12:56:10   
pikicao.
user posted image hihihiih
sej bom kmal nehala, k mam ob 14.00 frizerja user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.10.2008 12:56:13   
Anonimen
predsem napojeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.10.2008 12:56:34   
Anonimen
jooooooooooooojjjj kje je še to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.10.2008 12:57:14   
pikicao.
se bo tvoj kmal pipco odpru user posted image user posted image user posted image

zdej morva midve ta mesec zajckat, k mava podobne cikluse user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.10.2008 12:59:51   
Anonimen
nevem kdaj, ker sem nehala računat user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da bo moj pri volji danes ker sicer nevem kaj bom storila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa papat ker mi pica pod nos diši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.10.2008 13:03:03   
pikicao.
dober tekkk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.10.2008 13:32:24   
jazzz27
dober tek živa...mislim nate in na tvojo pico!!!! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.10.2008 13:44:24   
ledenka
sem tule, sem tule user posted image  moj bo čisto nesrečen, če bo moral danes tudi zajčkat, mene pa tudi tišči - očitno se pri neuporabi češpljica zarase nazaj user posted image  tako da prosim, ne me rajcat danes user posted image

imam novice od naše Argožupice - videla je srček user posted image user posted image user posted image  in rok ima maja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.10.2008 13:51:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem tule, sem tule user posted image  moj bo čisto nesrečen, če bo moral danes tudi zajčkat, mene pa tudi tišči - očitno se pri neuporabi češpljica zarase nazaj user posted image  tako da prosim, ne me rajcat danes user posted image

imam novice od naše Argožupice - videla je srček user posted image user posted image user posted image  in rok ima maja user posted image  

Ajsiiiii, kolk sem tebe vesela...

Super dve majski bodoči mamici bomo imeleuser posted image !!!  Juhica...super za srčka!!!

Mi je pa sedajle mal pritisk poskoču....sem dala zjutraj mami naj plača položnico ICSI in me kliče domov, če lahko na njeno ime napiše položnico, ker kao kar je nad tisoč evrov ne moreš plačat za drugegauser posted image user posted image user posted image ...mislm, sem čist znorela...tale N*B je čista katastrofa!!! In oni bi potem pod namen spodaj pisali da je to moj plalčal....mah kolk si dajo dela!!!! sicer sem klicala mamo nazaj naj jo gre magar na pošto plačat, pa je rekla da je uredila. Upam, da je na pravo ime....drugač jih bom streljala!!! Čist sem besna!!! In jutri naj jaz to razlagam rešu, al kaj????!!!!!!!!!! Sploh ne vem kaj naj si mislim!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.10.2008 14:10:42   
Anonimen
Jst sem pa ostala čisto sama samcata v pisarni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mi boste ve družbo delale??

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.10.2008 14:44:16   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

mal je trajal.....

frizer bomo neki že skombiniral...

zdej pa še mal da vas raznežim ne boste sam pohotne...da boste vedle zaakaj porabit pohotouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zdej se pa en zbuja....

Kako lepotičko imaš iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je ful lepa. Kako ima rada svoj kot, ko spi. Moja je bila tako v trebuhu (vedno v enim kotu)  Ko sem jaz počivala v Ljubljanski porodnišnici si ti rodila. Moja je hotila že 15.06.2008 pridet na svet, vendar hvala bogu, da sem jo še 1 mesec držala notri user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.10.2008 14:44:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ledenkaimam novice od naše Argožupice - videla je srček user posted image user posted image user posted image  in rok ima maja user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.10.2008 15:06:31   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: ledenkaimam novice od naše Argožupice - videla je srček user posted image user posted image user posted image  in rok ima maja user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.10.2008 15:08:25   
jazzz27
kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.10.2008 15:09:20   
jazzz27
a mi lahko katera pove kje naj kake dobre zamisli za stanovanje dobim? Jaz sem že čist izčrpana!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.10.2008 15:16:16   
ledenka
jazzzika, kaj pa rabiš? sej veš, da smo tule polne idej - glupih in celo pametnih user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

malo za šalo, malo zares

Verjamem v obstoj:

Boga (39%)

angelov in arhangelov (6%)

duhov (6%)

energije (29%)

vil in škratov (2%)

nič od tega (19%)

Število vseh glasov: 447

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!