murkica -> RE: Nova borba se pripravlja III. (6.10.2008 10:58:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 murkica....kdaj greš na posvet g.? Prešnji teden sem bila pri svoji G zaradi težav z vnetjem. Tako, da mi je dala napotnico in pa sem se šla naročit in imam 10.12. datum. Sicer pa resnično upam, da mi to sploh ne bo potrebno!!! Tokratnje M še ni in upam, da je ne bo!!! murkica, kdaj pa naj bi jo nedobila? Držim pesti, da ne pride. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] A ti je drugače namignila kako in kaj bosta naprej uredile? Sicer pa saj je ne bo!!! Ja takrat naj bi se vse točno zmenile, kako bodo potekali pregledi in podobno. Za mojega je rekla, da gre lahko do takrat na spermiogram, pa da se že v štartu vidi, če je mogoče težava že pri njemu, potem pa bi preverili še pri meni. V glavnem a katera ve, koliko časa se približno čaka na spermiogram? Drugače pa jaz resnično upam, da je ne bo!!! Zamuja, ja pri meni je težko reči, ker imam M vse od 28-35 dni. Če bi bil najdaljši cikel, bi morala priti nekako danes ali jutri. No bomo videli. Resnično upam, upam, upam, upam, upam, upam.............
|
|
|
|