Blueeyes -> RE: Nepošteni zbiralci (20.4.2012 12:24:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jinxy26 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: MiranNG IZVIRNO SPOROČILO: hart Pozdravljeni! Tudi to ni pošteno,da nekateri uporabniki Ringaraje menjajo sličice,katere se težje dobijo na (Med Over Net),potem pa jih na Ringaraji menjajo za pet krat toliko ali več!!!!!!!! Res nepošteno!!!! lp. Se popolnoma strinjam!! Žal so tudi na Ringaraji takšni, ki bi radi z menjavo "zaslužili", ponudili čimmanj in dobili čimveč. Npr.: menjava figurice iz čokoladnega jajčka, ki ga dobiš v Spar trgovini za 1€ bi hoteli imeti 5 nalepk SM, ki jih v isti trgovini dobiš za 10€. Res nefer!! to je pa stvar vsakega posameznika... sej vas noben ne sili menjat s takimi.. sej se itak v naprej zmente za pogoje menjave... torej če vam ni všeč pač ne menjate... jz s takimi k se mi ne zdijo normalne menjave pač ne menjam.. in se ne obremenjujem s tem Blueeyes se čisto strinjam s tabo....In tudi javno lahko povem da sm bila jaz tista ki je menjala 2 figurice Hello kitty za 9 sličic safari mania in gospoda nisem silila v menjavo lp jz dostikrat menjam tudi če rabim eno sličico magar za 10 drugih sličic... vseeno mi je kaj dam, samo da dobim tisto ki jo potrebujem... če mi pač ponudba ni všeč, menjalcu to povem, zdej če se da kako drugače zmenit, drugače pa pač ne menjam
|
|
|
|