ronja -> RE: Problem! (13.8.2008 9:56:16)
|
lory, lahko zanosiš tudi 2 dni pred m. Jaz sem, se je pa žal končalo s ss, verjetno ravno iz tega razloga, ker je bila maternica že čez točko, ko bi se jajčece še lahko vgnezdlo - ampak zanosila sem, naredila test in je bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], poleg ostalih znakov, ki sem jih imela. dejavu, možna je zanositev na kakršenkoli način, ko nekak spraviš semečico do plodnega jajčeca. Je pa verjetnost s prsti zelo majhna, sploh če niso bili čisto umazani od sperme prej. Drugič jih recmo poliži vmes, če nimaš druge izbire ali pa nosi sabo vlažne robčke in kondome. Ker je verjetnost zanositve v plodnih dneh pri normalnem spolnem odnosu v vajinih letih zelo velika, je najbolj verjetno, da je punca zanosla s svojim fantom. Ti uporabljaj kondome, s katerokoli punco, pa bo najbolj ziher, da se to teb ne zgodi. Tako nisi odvisen od tega, ali je ona mogoče pozabila vzet tabletko, če jih sploh ima... Glede na to, da se je bala, da je noseča, verjetno ne jemlje ničesar. Pa tudi zaradi bolezi je sploh pri nemonogamnih partnerjih to nekak najbolj varno. S prstki se pa igrajta, dokler so čisti ali pa naj ona zadovolji tebe, ti pa njo, tako ne bo sperma prišla v stik z njeno muco. Lepe sanje!
|
|
|
|