SLADKARIJE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> SLADKARIJE (3.3.2005 12:46:07)

Nemorem in nemorem brez sladkarij!!!!!!
Prej predno sem zanosila mi sploh ni pasalo nič sladkega, nisem bla sladkosneda, bolj mi je pasalo slano kakšen čips in podobno - zdaj pa nevem ali je to zaradi nosečnosti??? Ali se to lahko poveča v nosečnosti želja po sladkarijah??? Upam da me bo kmalu minilo ker če bo šlo tako naprej (že celo nosečnost se bašem s sladkarijami) sploh ni važno kaj je samo da je sladko. Me je kar groza.Pol me pa še peče zgaga.

Vsak dan si rečem samo še to čokolado pol pa STOP, pa ni takodrug dan vse spet ponovim.

Kaj vi jeste kot nadomestek k sladkarijam?? Ali obstaja kakšna stvar???

CIPRESA

saba -> SLADKARIJE (3.3.2005 12:49:15)

POZDRAV

jaz sem prej pojedla več čokolade in sladkega kot zdej. Od kar sem noseča ne vem sploh če sem jedla čokolado:zmeden2::zmeden2:

sploh mi ne zapaše sladko, raje kaj kislega - kumarice ali pa rdeča pesa:love:

žužu -> SLADKARIJE (3.3.2005 12:53:08)

tudi jaz sem v prvi nosečnosti pojedla ogromne količine sladkarij. rezultat je bil seveda +31kg. ki sem se jih znebila šele po enem letu od poroda.
poskusi raje z rozinami, s suhimi figami, s suhimi jabolčnimi krhlji. namesto čokolade kak sadni jogurt.
saj vem, da ne pomaga nič, če pa pred očmi vidiš in kar čutiš, kako je dobro še preden ješ:)-:)-:)-
saj bo minilo!

CIPRESA -> SLADKARIJE (3.3.2005 12:55:16)

Zaradi KG še ni panike, jih imam +4KG do sedaj ampak me bolj skrbi ker to mislim da ni prav nič dobro za mojega :duda:, ker čokolada namreč ne vsebuje nobenih vitaminov in .......

nita -> SLADKARIJE (3.3.2005 12:56:16)

Tut jaz pred nosečnostjo nisem bila sladkosneda, proti koncu pa sem obvezno pospravla po celo čokolado na dan, pa še kaj...

Po porodu se mi je stanje spet normaliziralo - se pravi nič več sladkega.

L.P. Anita :rozica:

Natka1 -> SLADKARIJE (3.3.2005 13:06:13)

Meni pa se dogaja to, kar se dogaja sabi. Prej sem bila mnogo bolj sladkosnedna kot sedaj, ko sem v 9nebesa.

Še dobro. Tega, da se ne bom mogla upreti čokoladi, me je kar skrbelo.

Natka

saba -> SLADKARIJE (3.3.2005 13:10:13)

Cipresa ne se sekirat, ti ješ sladkarije, pa si se zredila le za 4kg.

jaz ki sploh sladkega ne dam v usta pa sem že +2,5kg.

jejte kar vam paše, pa čim več sadja in zelenjave.

pa nosečke , ne pozabite na lešnike, mandlje in orehe.

buon apeti (ne vem kako se napiše po francosko zato kar - piši kao što govoriš)

lp
saba:pujs:

Lana_s -> SLADKARIJE (3.3.2005 14:01:56)

Ne veselita se prehitro. Meni na začetku tudi ni nič sladkega dišalo, zadnji mesec pa ne morem da ne bi vsak dan vsaj nekaj sladkega dala v usta. Prejšnji teden sem vsak dan eno Milko pojedla, ta teden še "samo" 2-3 vrstice na dan.:)-

LP:rozica:

Anonimen -> SLADKARIJE (3.3.2005 14:19:17)

JAz sem pa prve 4 mesece VSAKO JUTRO :ups: jedla za zajtrk 2 kosa kruha z Nutelo.
Po mojem bo mali nor nanjo :)-

Zdaj je pa mal bolš, čeprav je pa fejst njami kakšna dobra čokolada z mandelji ali pa kakšna tortica :ups:

petraCBU -> SLADKARIJE (3.3.2005 14:24:05)

Mene vprašte! Pred nosečnostjo sploh nisem marala sladkarij, zdaj bi pa ubijala za sahar torto, sladoled in une majhne prikupne čokoladke v pisanih papirčkih. V 21 tednu sem pridobila že 5 kg, pa zobje me prav skelijo po prežvečenem sladkorju. Jao.
P.

Anonimen -> SLADKARIJE (3.3.2005 14:28:42)

Joj, tole s sladkarijam je ravno tko, kot zadnjič, ko je Saba začela temo Srbenje kože :((
Evo mene, že besno iščem čokolado po bajti :ups:

Meceno -> SLADKARIJE (3.3.2005 15:07:38)

Cipresa , ce ješ čokolado bo :duda:, ziher črnc , tak da pol se ne čudi če te bo tvoj dragi mal postrani gledal :)-:)-:)-:)-:)-
Sama nisem nič boljša ,sam kaj naj , če mi pa moj vsaki dan prinese frišno , še toplo pecivo , pa vedno nek dober nadev , pravi da sem po tem bolj prijazna z njim :ups::bravo::bravo::bravo:

anckabancka -> SLADKARIJE (3.3.2005 15:09:58)

Jaz pa sploh nimam kakih hudih želja po sladkem. Sem bila pa pred nosečnostjo nora na razne sladkarije, čokolade, čokoladne piškote...
Mogoče pa to drži, da če pričakuješ :modri: da ti ne paše tolk sladko ampak raje meso, slana hrana.. Pri meni to že drži. Prej mesa skoraj pogledala nisem, zdej sem pa kar nesrečna, če ni za kosila en pošten kos mesa. Njami! :love::love:

Anči

Pia73 -> SLADKARIJE (3.3.2005 17:24:19)

Meni paše skoraj vse, čeprav čokolada niti ne preveč, v prvi nosečnosti bi pa ubijala zanjo, pa sem obakrat nosila fantka, tako, da se to ni za zanašat,...

Ste mogle tako debatirat o sladkem, da se je še meni zaluštala Nutela, pa sladoled - lučke, ki so pri nas običajno na zalogi,... :)-

Cipresa ti si tak fit, da sploh ni panike, saj vem, da te ne skrbi to, jaz si pravim, da moram zaužiti tisto kar paše mojemu telesu, torej paše to tudi :duda:

Dari -> SLADKARIJE (3.3.2005 19:54:49)

Ja, tud meni ni prve tri mesece pasalo nič sladkega - kakšen košček čokolade kdaj pa kdaj, piškoti, peciva... pa sploh ne. In sem si miselna u ko fajn, pol pa se je kar naenkrat spremenilo. In dons sem pojedla že dve frutabeli in polovico male čokolade z lešniki... Pa ne vem če bo druga polovica zdržala za jutri :)

Stran: [1]