bambi -> Prvi UZ! (3.3.2005 12:15:50)
|
Drage moje, danes sem presrečna, prvi UZ je za menoj, moja pikica je stara 6 tednov in 2 dni, nisem mogla verjet, da ji bije tudi že srček.... skratka tako sem vesela, da so mi tekle solze, ko sem zapuščala ordinacijo.... Imam tudi slikico, na kateri pa se bolj slabo vidi, samo en velik mehurček. Je pa moja G najprej ko je delala UZ rekla, da nosečnost zagotovo je, ampak da ploda ne vidi.... mene je skoraj kap, malo je še gledala in rekla da je to za to obdobje normalno, no potem pa je končno rekla: A, tukaj je, vidite??? JAz seveda nisem nič videla, samo mehurček, dokler mi ni vse skupaj malo povečala in obrnila, nakar sem videla tudi utrip srca..... Juhuuuuuuuuuu moja :duda: je vredu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: LJUBIM jo iz vsega srca 9nebesa9nebesa9nebesa Moram povedat, da sem si danes zjutraj dala gor zokne, ki nam jih je na srečanju podarila Anitka, za srečo, in Anitka draga moja, tvoje Miki miške so mi prinesle srečo :bravo::bravo::bravo::bravo: Naslednji UZ imam čez 4 tedne, 31.03. potem pa dobim že napotnico za genetske preiskave in nuhalno svetlino.... ne vem kakšne genetske preiskave mi bojo sedaj delali, verjetno zaradi smrti otroka pred 1,5 leta. Punce moje, danes je res lep dan! LP srečna Bambi:nosecka:
|
|
|
|