Rubin. -> Pri ginekologu (12.8.2008 18:30:19)
|
> Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se > je zenski pripetila pri ginekoloskem pregledu. Tukaj je zgodba, ki je > dobila glavno nagrado: > Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj > zjutraj klicali iz zdravstvenega doma, če lahko zaradi več odpovedi > pridem ze ob 9.30. Ura je bila ze 8.45 in ravnokar sem druzino > spravila v sluzbo/solo. Zelo se mi je mudilo, saj je pot do tja trajala > vec kot pol ure. Kot vecina zensk takrat posvetim veliko > pozornosti higieni pod pasom vendar tokrat mi ni zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla. > Cakala sem samo nekaj minut, ko me je zdravnik ze poklical k sebi. Kot mnogo > zensk sem poznala rutino, splezala sem na stol, se zastrmela v strop > in si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo sem bila zacudena, ko > je rekel: "Oho, danes ste se pa potrudili!". Nisem mu odgovorila in odsla > domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka domov, se je odsla igrat v > kopalnico. Cez nekaj casa me pride vprasat, kje je njena brisaca. > Rekla sem ji, da je med perilom in da naj drugo vzame. Ona odvrne: > "Ne mami, rabim tisto brisaco, ki je bila na umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"
|
|
|
|