Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 12.8.2008 18:14:48
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
glede ovulacije ti ne znam povedati, ker nikoli nisem vedela kdaj jo imam, oz je ne znam začutiti. glede krvavitve... meni oz nama se je velikokrat zgodilo, da sem po odnosu malce zakrvavela, na pregledu sem ginekologinji to omenila, pa je rekla da je ok, da sem zdrava in da se naj ne sekiram.
|
|
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 12.8.2008 19:14:07
|
|
|
|
orka
|
hallo Tudi podobno kot pomar*anča*, je možno da ti je kak žilica počila. Meni se to dogaja tudi sedaj ko sem noseča, pa me ne upa več
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 12.8.2008 21:55:27
|
|
|
|
Naja30
|
Ko sem sredi cikla malo zakrvavela, ampak res čisto malo, sem zanosila.
|
|
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 12.8.2008 22:09:53
|
|
|
|
košuta
|
Rahla krvavitev (rozast izcedek) je lahko znak ovulacije. Lahko pa je tudi vgnezditvena krvavitev, ko se oplojeno jajčece vsidra ob steno maternice.
|
|
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 18.8.2008 9:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
imam en problem,pa me zanima če mi lahko katera pomaga oz. pove!zadno sem dobila 24.7. to pomeni da bi jo mogla dobit po mojih izračunih ta mesec tam okrog 26.8. vendar sem pred dvema dnevoma,ko sem sla na wc opazla rjav madež.nasledni dan je že bil rdeč madež,danes pa imam že zelo temno rdeč izcedek. in me zanima če je možno da je to kej narobe,al sem pač dobila 10 dni prej (ker kaj takega se mi še ni zgodilo,da sem jo dobila prej)
|
|
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 18.8.2008 9:40:11
|
|
|
|
Shuka
|
Lohka, da te pa sam hormoni zaje******
|
|
RE: krvavitev na sredini ciklusa 18.8.2008 9:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...ja upam da je samo to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?