Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:43:47)

V zgornjem forumu so se punce pogovarjale o trgovinah s čeveljčki Ciciban.
Tudi jaz se odpravljam po pomladne prve čeveljčke za Filipa, pa ne vem, kje v Lj je kakšna Ciciban trgovina.:zmeden2:
Ljubljančanke help me:ups:

Erdbeere -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:44:51)

V BTC-ju mislim da hala A spodaj

Tashaia -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:45:02)

V btc-ju v hali A.
Lp:rozica:

Erdbeere -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:46:12)

Aja sem pozabila napisat, da sem sama kupila ze kar nekaj čeveljčkov, dosti ceneje kot Cicibanove v trgovini Paprika, prav tako v BTC-ju tudi spodaj, so pa prav tako odčlini kot Cicibanovi, mogoče se ti splača pogledat

Anonimen -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:47:26)

Hvala Erdbeere. Paprika vem kje je. Sem tud zase že tam kupovala. Saj bom po večih trgovinah pogledala. Sam za te Ciciban trgovince res ne vem, kje so. se pravi v Hali A. Bom pogledala:)-

Erdbeere -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:49:40)

Če greš tukaj pri papriki notr maš papriko na desni, pol greš pa mal naprej in maš Cicibanovo pa na levi...to če greš notr tle pri tržnici pa po stopnicah dol

*HONEY* -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:55:53)

Midve sma ravno včeraj copatke kupovale.IN jih nazadnje pri cicibanu kuple.Sma ble ravno v papriki(sicer mb) ampak niso bli z ortopedskim vložkom:zmeden:
Pa sma raje dale v cicibanu 3.000več(žalosno sicer) da ma vredu copat,ko jih ima zdaj praktično cel dan gor.
Potem sam se pa z mamo pogovarjale,kako to,da v SLO nimamo več specializiranih trgovin za čevlje(za naše ta micne)ki rabijo za prve korake kvalitetne čevlje:zmeden: Škoda,konkurenca bi bla super.

LP

Tjula -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:57:35)

Ena trgovina je tudi na Litijski cesti v Lj. (blizu Štepanjskega naselja). Večja kot v BTC.

Erdbeere -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 11:58:23)

Honey sej tle v Papriki v Lj sem jest se vedno kupila čevlje in copatke z ortopedskim vložkom, prešnji teden sem kupila superge in sem dala zanje 4500 pa so ful lepi in z vlozkom

*HONEY* -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 12:02:08)

Potem,pa sem jaz neletela včeraj na leno prodajalko.Ker sem jo lepo vprašala,pa še pošudirala ni prav,pa je rekla ne nimamo:hudicek:
Ker majo pa v papriki dosti lepše copatke kot v cicibanu...pa mi je blo tak žal,da sem ji mogla potem neke šekaste vzet. Bomo se že navadli.
Se mi je pa malo čudna cena zdela(paprika 1000 za copate,ciciban 3990:zmeden: )
LP

Bela -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 12:17:20)

Jst sm pa včeri kupla našmu ful luškane:)čevlce od cicibana, mam slike v albumu!So ble pa 9800 in še neki drobiža:zmeden:

Anonimen -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 12:36:00)

Kristina ne da se mi vsega brat tako da lahko, da je že katera napisala. Ciciban ima tovarniško trgovino na Litijski. Ne me vprašat kako se do tja pride.

Imajo pa tam nižje cene kot drugje, pa velikokrat kakšna znižnja, ki jih drugje ni!

Anonimen -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 13:51:42)

Mene pa zanima kako je s temi ortopedskimi čeveljčki,namreč tuji pediatri/ortopedi sploh ne priporočajo ortopedskih, nekateri celo odsvetujejo...pa tudi pri večini tujih proizvajalcev opažam, da čeveljčki niso ortopedski...

Anonimen -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 13:56:05)

Kar sem si jaz prebrala literature in kakor mi je rekla pediatrinja, naj bi otrok nujno nosil ortopedske čevlje. Le na tak način naj bi se naučil pravilno hodit, pa pri ortopedkem čevlju ima tudi gleženj oporo, kar je pomembno.

Jaz tega recimo na začetku nisem vedela in smo Lei kupili ene take bolj cunaste copatke, pa je eno nogo čisto na noter obračala. Potem smo pa kupili ortopedske copatke in se je tista noga zelo hitro popravila.

viv_ -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 14:01:09)

Greš na ljubljanjsko obvoznico in potem na izvoz Sostro ter se obrneš proti centru in po nekaj 100 m je na desni strani trgovina.

lp

Anonimen -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 14:36:13)

Hvala vsem Bom šla na Litijsko najprej, potem pa v Btc.

Bela, ful so lepi ti čeveljčki. Skor 10.000sit praviš?:zmeden: Madonca.

TaRe* -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (3.3.2005 15:16:59)

Ko je bla naša Ta majhna,smo kupovali pa čeveljčke Naturino,a se teh zdaj ne dobi več?:zmeden: Sem pričakovala,da ne bo problem z temi čeveljci.:zmeden:

viv_ -> Kje v Ljubljani trgovina Ciciban? (4.3.2005 10:55:29)

Mislim, da se Naturino še dobi, ampak cene so pa Ciciban * 2.

lp

Stran: [1]