Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: haloze Proti sami poroki in skupnemu življenju nimam nič, kar se pa otrok tiče, pa mislim, da potrebuje otrok pravega očeta(moškega)in pravo mamo (žensko). Tako je moje mnenje o tem. Kakšen pa je pravi oče? Je pogoj da ima lulčka? Da služi denar? Da je kosmat? Da ima globok glas? Da prdi? Da štunfe na tleh pušča? Da 45 min na sekretu sedi? Da zna šrauf pršraufat? Pa kakšna je prava mama? Da je doma? Da kuha? Pere? Pegla? Ma joškice?
< Sporočilo je popravil karin24 -- 12.8.2008 14:15:13 >
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:14:27
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: haloze Proti sami poroki in skupnemu življenju nimam nič, kar se pa otrok tiče, pa mislim, da potrebuje otrok pravega očeta(moškega)in pravo mamo (žensko). Tako je moje mnenje o tem. Jaz pa poznam toliko moških, ki razen tega, da okrog govorijo, da imajo otroka in najbrž dajo kak € zraven družinskega proračuna ne naredijo za otroka NIČ. jaz sem svojemu rekla, da če pride do te faze, ga raje nimam in vzgajam otroke sama, kot da jim je za slab zgled. Otroci pobirajo vzorce od staršev podzavestno.
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:15:19
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: haloze Proti sami poroki in skupnemu življenju nimam nič, kar se pa otrok tiče, pa mislim, da potrebuje otrok pravega očeta(moškega)in pravo mamo (žensko). Tako je moje mnenje o tem. Jaz pa poznam toliko moških, ki razen tega, da okrog govorijo, da imajo otroka in najbrž dajo kak € zraven družinskega proračuna ne naredijo za otroka NIČ. jaz sem svojemu rekla, da če pride do te faze, ga raje nimam in vzgajam otroke sama, kot da jim je za slab zgled. Otroci pobirajo vzorce od staršev podzavestno.
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:20:09
|
|
|
|
Rubin.
|
Off topic: GOSPA Karin, kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Off topic: GOSPA Karin, kako ste kaj? Čudovito
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:29:59
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Off topic: GOSPA Karin, kako ste kaj? Čudovito A si gospa ratala? nič nisi povedala...vem da ste nekaj kuhali.....
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Off topic: GOSPA Karin, kako ste kaj? Čudovito A si gospa ratala? nič nisi povedala...vem da ste nekaj kuhali..... Seveda. Vse zamudiš
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:36:52
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Off topic: GOSPA Karin, kako ste kaj? Čudovito A si gospa ratala? nič nisi povedala...vem da ste nekaj kuhali..... ma deeeeeeeeeeeeeeeej ma kdaaaaaaaaaaaaaaaj ma kjeeeeeeeeeeeeeeee kje sem pa jaz bla? pa sej sem vedno tukaj Seveda. Vse zamudiš
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:37:23
|
|
|
|
amaya
|
niti citirat več ne znam....fak of
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Off topic: GOSPA Karin, kako ste kaj? Čudovito A si gospa ratala? nič nisi povedala...vem da ste nekaj kuhali..... ma deeeeeeeeeeeeeeeej ma kdaaaaaaaaaaaaaaaj ma kjeeeeeeeeeeeeeeee kje sem pa jaz bla? pa sej sem vedno tukaj Seveda. Vse zamudiš Kaj naj ti dam? Rabiš kaj peciva? Miljon rož? Taščo? Kdaj? V sredo 6.8. ob 15ih Kje? V postojni
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:39:42
|
|
|
|
amaya
|
Ne tašča mi je dovolj ena, čeprav je zlata....rože ovenejo. Pecivo pa bi, čeprav sem se spomnila, da sem na dieti, tako da tudi to odpade. Slikce?
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ne tašča mi je dovolj ena, čeprav je zlata....rože ovenejo. Pecivo pa bi, čeprav sem se spomnila, da sem na dieti, tako da tudi to odpade. Slikce? Pol pa nič Dobiš slikce na ZS
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:44:00
|
|
|
|
amaya
|
Ampak smo pa zasmetile 100 na uro
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ampak smo pa zasmetile 100 na uro Nč novga
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:49:08
|
|
|
|
mojamura
|
midva tudi razmišljava o poroki v sredo. malo mi reči kako je to. pa če lahko vprašam, koliko vas je bilo na poroki? aja....pa srečen zakon!
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
malo mi reči kako je to. pa če lahko vprašam, koliko vas je bilo na poroki? Super. Bilo nas je deset. Samo najožji(starši in brateje, sestre). Žur pa v soboto
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:52:18
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:52:34
|
|
|
|
amaya
|
a bo tipo pinik? jaz bi tudi tako! Zdej pa treba še mojega prepričat, da pride
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 14:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Prid še k men domu
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 15:36:56
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: haloze Proti sami poroki in skupnemu življenju nimam nič, kar se pa otrok tiče, pa mislim, da potrebuje otrok pravega očeta(moškega)in pravo mamo (žensko). Tako je moje mnenje o tem. Boljše je že, če ima otrok istospolna starša, kot očeta, ki po cele dneve dela in nimajo praktično nič od njega, kot očeta, ki je nasilen, kot mamo ki se drogira, .... Nimam nič proti njim, niti proti temu da imajo otroke...
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 15:38:06
|
|
|
|
Olivija
|
Argument negativnega odziva okolice se meni ne zdi sprejemljiv. Če pogledamo nekaj let nazaj, so bile samske mamice in še kaj drugega velika sramota in na srečo se družba spreminja.
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 17:26:27
|
|
|
|
haloze
|
Madona, ste se razpištolile. Tudi če sta starša istospolna, tudi tisti, ki igra vlogo očeta , lahko mamo pretepa, pa pije, tako, da mi ne o tem. Sem samo povedla svoje mnenje, če pa ne prenesete nasprotnega mnenja, pa je z vami nekaj narobe. Vsak ima pravico do svojega mnenja.Jaz pač mislim tak, ostale pa drugače, pa me ni treba napadati zaradi tega. In forumi so za to tudi namenjeni. Tako, da prosim me nehajte napadati kot garjavega psa. Sem keri na žulj stopila?
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 17:54:24
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
bom čist osebno tole povedala. itak me boli patak kaj si takozvana družba misli. pač, če bo moja hči slučajno istospolno usmerjena si definitivno želim, da ima otroka. seveda, če si ga bo sama želela. isto bi si želela za hipotetičnega sina. tako, da JA. definitivno naj imajo otroke.
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 17:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ve mislite? Niti ni vazno. Bolj pomembno je, kaj naredim.
|
|
|
|
RE: istospolni partnerji 12.8.2008 18:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Podobna debata, malo nazaj, Homo hetero.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?