beba75 -> Neplodnostna ambulanta MB (12.8.2008 10:58:20)
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Ko prebiram to temo se mi zdi ali pa nisem zasledila da bi naj vas kaj hodilo v amb. MB. Zanima me ali ima katera kaj izkušenj z tem, kaj gre vedno tako počasi oz. se odvija vse na tako dolgi rok? Moja zgodba je namreč taka: Pred enim letom sem prvič prišla tja da se naročim. Prvi termin sem dobila komaj čez 3mesece 7.1.2008 za prvi razgovor. Tam sem dobila en kup napotnic, spraševanja in to je to. Potem sem imela spet termin 10.3.2008 kjer mi je na podlagi izvidov dr. Gavričeva poslala na lps.,gsh. in thl. potem čakanje. Rekla mi je da je nekje čakalna doba 2-3 mesece. Za kontrolo po op. ma je naročla že 9.6. Do takkrat sploh nisem prišla na vrsto. Hvala bogu da jo je takrat nadomeščal dr. VALISAVLEVIČ ker je takoj urigiral in sem na vrsto prišla (čakat sem mogla M) 7.7 za op. Odkrili niso nič kaj pomembnega (samo majhne zarastline). Kontrolo imam spet 15.9 ker prej češ ni prostega datuma. Torej sem do zdaj porabila 1leto, da so mi sploh kaj pogledali. Star sem 33let in se mi že malo mudi. M nimam rednih, ovulacije sploh ne, merim si temperaturo in mi sploh ne pokaže O, Na UZ pa nikoli nisem imela foliklov večjih od 7mm in brez rumenega telesca( torej premaloza naravno zanositev). Z možem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] redno, a kaj ko to nič ne pomaga. Prosila bi vas, da če ima katera kake izkušnje v MB da napišete, ali pa da mi lahko svetujete kaj naj rečem ali se obrnem, da bi to malo hitreje šlo. Hvala vsem ki se boste odzvale in kaj napisale na to temo, če pa ima še katera kakšno vprašanje pa kar napišite!
|
|
|
|