|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
28.9.2008 21:57:44   
fragola
eva1 in spps zdaj pa ste že gospe, želim vam srečen zakon in seveda veliko ljubezni!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
28.9.2008 22:01:21   
fragola
rr je prenovljena, se prav malo lovim!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
28.9.2008 22:10:53   
eva1
Drage moje bejbe! Bil je čudovit dan...se mi zdi,da počasi prihaja za mano...na kratko da vam povem...zjutraj sem z tamalima šla domov, da se  pripravimo na prihod ženina...jaz nisem bila niti malo živčna..je pa res da sem na tešče spila ene 3  borovičke, pa da so kr dobro delovale, sem bila sproščena kot že dolgo neuser posted image ...ob 14h-točn k švicarska ura pride moj pome...najprej smo mu malo podtikali neveste(poglejte album), in k sem prišla jaz, so se mu roke tresle k šibce na vodi..čist je bil fertik...no potem smo šli v Laško, vreme je zdržalo tako da smo obred opravili zunaj, niti ni bilo mrzlo(hvala  bogu)..potem mal slikanja, svatje so imeli pogostitev v Zdravilišču...tko čist na izi...potem pa fešta....maya2...sem te ubogala in sva tudi midva zaplesala po polnoči mal za štos , in je ful zapalilouser posted image ...folk se je po mojih občutkih in videnjih imel prav dobro..smo plesali in noreli do pol štirih, k je počasi folk odhajal...meni je blo noro...tamaladva sta uživala in plesla..potrem pa smo imeli varuške in so super poskrbele za naše  mulčke tako da smo res uživali brez skrbi...ej nepozabno...res...bi takoj ponovila...z eno besedo čarobno..tok za 1x, grem spat...sem čist fertik...aja , mal slikic-neuradnih je že v albumu! Nočko!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
28.9.2008 22:12:03   
eva1
Aja, pa vsem  lepa hvala za čestitke in lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.9.2008 7:25:53   
NATAŠI
dobro jutro

eva čestitke in želim ti srečen zakon user posted image  user posted image  user posted image   in bili ste zelo lepi user posted image  user posted image  user posted image

šepetalka ja slikanje je bilo v arboretumu ... držim pesti da te ta teden nič ne kličejo in bodo izvidi ok

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 29.9.2008 7:26:24 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.9.2008 7:29:04   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

rr je prenovljena, se prav malo lovim!!!

sem se jaz tud kar lovila user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.9.2008 7:33:55   
Bubamaraa
eva pa si me v jok spravla na tešče zjutri....user posted image user posted image user posted image

kolk si bila lepaaaaaa....pa ko vsem gledala vajine slike sem se spomnila svoje poroke kako je bilo lepooo in fajnnnn.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja eva lepo si poročila mojga sošolca...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.9.2008 9:15:33   
fragola
eva1 zelo, lepa sta bilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.9.2008 9:28:43   
roses
eva1 in šepetalka - mi povesta prosim geslo za vajina albuma, ker bi rada videla kako sta se imeli, pa še ideje zbiram za mojo poroko, ki bo naslednje leto maja. prosim prosim

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.9.2008 9:53:21   
bt08
Jutro!

Evo mal se spet oglašam,po parih dneh.

Vidim da se kr dogaja tukej gor.

Nataši bla sta fantastična,sem si pogledala slikice,ful ste bli lepi,šopek je bil ful lep.Čestitke še enkrat!user posted image user posted image user posted image

Sepetalka tudi vidva sta bila zelo lepa,in hkrati ti čestitam ob lepem dogodku!In ti želim da te zdravniki ne pokličejo če pa te že,pa da naj ti povejo kako lepo novico.user posted image user posted image user posted image

Eva tudi tebi čestitke ob poroki,bili ste zelo lepi,sončka sta bila pa prekrasna!In lepe slikice so!user posted image user posted image user posted image

No upam da boste danes ob 12 držale pesti za mene,ker nekej mam,kaj več pa povem kasneje kaj se dogaja!

Šibam naprej!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
29.9.2008 10:12:32   
NATAŠI
ooo bt user posted image user posted image , kako si kaj.... in hvala za lepe komplimente user posted image  ... pesti- hm... veš da jih bomo držale user posted image  (mal se mi svita) boš potem komentirala a ne user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
29.9.2008 10:30:09   
fragola
NATAŠI vidva sta bila tudi zelo lepauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
29.9.2008 12:52:58   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

NATAŠI vidva sta bila tudi zelo lepauser posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
29.9.2008 12:53:33   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: bt08

No upam da boste danes ob 12 držale pesti za mene,ker nekej mam,kaj več pa povem kasneje kaj se dogaja!

no čakamo na novičke user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
29.9.2008 12:55:39   
maya2
Eva1: Iskrene čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli da ti je vse dobro uspelo in da si zadovoljnauser posted image
Sem te videla na hitrouser posted image , punce je bila res tko dobre volje pa vesela, pa lepaaaaaaaaaaa...... v glavnem ena srečna nevestauser posted image user posted image user posted image
Bravo za ples....... kaj pa sta odplesala pol če smemo vedituser posted image

Mi smo pa bolančki, smo dve uri po zd skakale.... ponoči nismo nič spali, upam da bo vsaj zdajle spala da se grem mal spočituser posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
29.9.2008 14:20:37   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

No Nataši nič novega nisem zvedla,je pa takole,M nimam od avgusta,zamuja mi 14 dni.Tako da čakam da pride al pa da se mi pokaže +.Mela sem pregled zato,ker test ne pokaže nič,UZ pa tud še nič ni pokazal,tako da še zdaj ne vemo pri čem smo.Mislili so da je kej narobe z mojimi jajčniki,ker pač ni nič pokazalo.Tako da sedaj morem čakat al + al pa da se prikaže M.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
29.9.2008 14:28:41   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

No Nataši nič novega nisem zvedla,je pa takole,M nimam od avgusta,zamuja mi 14 dni.Tako da čakam da pride al pa da se mi pokaže +.Mela sem pregled zato,ker test ne pokaže nič,UZ pa tud še nič ni pokazal,tako da še zdaj ne vemo pri čem smo.Mislili so da je kej narobe z mojimi jajčniki,ker pač ni nič pokazalo.Tako da sedaj morem čakat al + al pa da se prikaže M.

bt08, ma zakaj pa ti ni vzela krvi, ker tako bi vedla pri čem si, ma če si delala CB in ti je pokazal -, bi jaz rekla, da nisi. pomojem je spet na delu psiha, ker če ne ti bi v 14dneh sigurno kaj pokazalo! Upam, zate da se jaz motim in si nosečauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.9.2008 14:52:21   
bt08
Fragola pojma nimam zakaj!To so mi rekl in jaz sem sam mirna da je z mano vse ok.Ker vsi v familiji so mel probleme z zanositvijo in cel kup operacij in preiskav.Jaz sem hotla samo potrditev da je z menoj ok.
Psiha ka pa vem,sej sem tko čist mirna,ko bo bo.Mene je bolj to zmotilo da ni kej narobe z menoj.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.9.2008 7:43:07   
NATAŠI
jutro

bt a tako to... no saj to sem bila kar sigurna da se gre za to.. in zakaj te niso dali na krvni test  ... hm.. vidim da te je že fragola vprašala user posted image  

pa drugače, kako ste? Čist ste zapustile tale RR  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.9.2008 8:56:23   
Bubamaraa
bt08 boš videla, da bo vse uredi....user posted image

Nataši ja zadnji dan ddv-jev je dons.... pa sodelavka se poslavlja, ker gre v bolniško, ker jo pritist matra v nosečnosti...mi je tolk hudo...user posted image ...

baguska pa prav, da ma mal odmora.....user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.9.2008 9:46:16   
bt08
Jutro!

Ja ne vem zakaj me ni dal.Važen da me je pregledal.Test bo pa že pokazal kako je z mano.

Nataši zakaj smo tko mal gor,ka pa vem.user posted image Še sama ne vem,ni časa,ni prave volje,ne vem.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.9.2008 9:57:31   
fragola

Jutro!

Ja ne vem zakaj me ni dal.Važen da me je pregledal.Test bo pa že pokazal kako je z mano.

ma čaki ti test si naredilauser posted image , ker jaz ne razumem prav dobro

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.9.2008 10:48:29   
pikovit
Evo punce sem vas prišla malo pogledat.Vidim,da imamo še 2 novi GA. čestitke punce.
Buba kdaj se bova dobili da ti prinesem blazinico.Mašina tolk je lepa,da bi jo kar obdržalauser posted image
A se je Flaska kaj javila?Kako je kaj?
Zdej grem pa malo slikce pogledat.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.9.2008 11:17:51   
pikovit
Punce zdej dajem slike v album od potovanja.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
30.9.2008 11:20:35   
Bubamaraa
ja sej se mormo dobit na kufeti...res se mormo....sam zdej mam gužvo...in dokler se ne selimo bom bolj težko...user posted image

ja s Flaško sem jaz zadnjič govorila po telefonu... je uedi, če odštejemo jutranje slabosti in bruhanja....user posted image

Pikovit dej ti slike od poroke v album....!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   pa da moža vidm....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......