|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
19.8.2008 10:40:17   
baguSka
no, sam da se ne mozis mogoce... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.8.2008 10:41:39   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no, sam da se ne mozis mogoce... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
19.8.2008 10:43:58   
FLASK_A
A se ne reče, da se ženska moži, ded pa ženiuser posted image Al kaj je hecnega?

Sm blond očitno, k ne štekam kaj se smejiteuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 328
19.8.2008 11:09:46   
NATAŠI
nevesta se moži
ženin se pa ženi

pa saj veš da nam gre kar na smeh ... meni se pa itak kar rola...imam mehka kolena

zdaj se dobim s kolegico da mi prinese slike iz dekliščine, bova šle kar v mcdonalds mal popacat user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.8.2008 11:16:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

nevesta se moži
ženin se pa ženi

pa saj veš da nam gre kar na smeh ... meni se pa itak kar rola...imam mehka kolena

zdaj se dobim s kolegico da mi prinese slike iz dekliščine, bova šle kar v mcdonalds mal popacat user posted image

glej da dobimo slike tud me jutr v album...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.8.2008 11:25:42   
NATAŠI
ja bubica se bom potrudila user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.8.2008 14:07:42   
NATAŠI
no....... kar sem obljubila to izpoljujem- v albumu so slike dekliščine ... seveda kar se je dogajal potem v franciju pa nismo slikale.. tako da je tukaj povzetek dogajanja v pizzeriji user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.8.2008 14:22:44   
FLASK_A
Kolk ste pa uživaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca, Nataši, res se vidi, da ste se imele ful ful dobro! Pa tortica NJAMIIIIIIIIuser posted image

tako bi tut jaz papala, sam jo more mož prej iz službe prinestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.8.2008 14:23:42   
NATAŠI
flaška res smo se imele norooooo .. pa potem še naprej v franciju (jaz v svoji opremi) do petih zjutraj. ..

tortica pa - noroooo dobra, čist za res user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.8.2008 14:36:05   
Bubamaraa
ej hudoooo si se melaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se fajn nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 335
19.8.2008 14:46:55   
fragola
dobra, dobra si bla NATAŠIuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 336
19.8.2008 15:13:01   
FLASK_A
fragola, geslo do album proooosiiiiiimuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 337
19.8.2008 15:24:13   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

fragola, geslo do album proooosiiiiiimuser posted image

sem ti poslalauser posted image , oprosti, ker ti nisme prej, ma sem pozabla!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 338
19.8.2008 15:42:27   
FLASK_A
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem čekiratuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 339
19.8.2008 15:45:49   
fragola

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem čekiratuser posted image

kar prečekirajuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 340
19.8.2008 15:50:16   
FLASK_A
iiiiiii, kako sta lepaaauser posted image Ful sta mi lep parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 341
19.8.2008 21:42:03   
NATAŠI
bubica samo da sem te nasmejala  user posted image  user posted image  ... fragola hvala user posted image . so rekle tud punce da so se imele super ... in tista ki je slikala pravi da sem čisto na vsaki sliki nasmejana- slik je pa cca 190 user posted image

no danes sva bila full pridna, sva naročila tortico user posted image  user posted image  potem sva se dobila z nežo drobnič smo dorekli stvari user posted image  user posted image  in na koncu še s fotografom user posted image  user posted image

ooooo a veste da grem le še 4 pančkat  user posted image user posted image  user posted image  , mešani občutki user posted image

no lepo se imejte in se beremo zjutraj

nočkooooooooo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 342
19.8.2008 21:47:20   
fragola
NATAŠI še malo, malo pa boš postalo gospa!!! Jaz ti prav zavidam ta teden meni mi je blo tako lepo, čeprav sem imela v četrtek pred poroko 40 vročine mi je blo lih takoo super. V petek je blo pa res noro vse priprave pa kolona, delalo se jo je   do petih zjutro, jaz sem šla spat po petih , ob sedmih sem bla že pokonci, nisem bla zaspana prav nič, ker me je držal adrenalin pokonci!!!! ma skratka nepozabno!!!!!!!!

NATAŠI ti samo uživaj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.8.2008 21:49:26   
fragola

iiiiiii, kako sta lepaaauser posted image Ful sta mi lep parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  hvala, hvala!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.8.2008 7:19:31   
Bubamaraa
punce bi ve vedle kolk sem včeri stiskala mojo baguskoooo.....kolk jo mam radaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.8.2008 7:24:39   
bt08
Jutro!

No dans bi moral bit za mene en najlepših dnevov,pa je najslabši.Ponoč me je možek pelju na urgenco,ker sem začela krvavet ampak to ful močno.In je šlo vse naprej,hvala bogu da sem bila tok mal noseča da n kasneje.Žalostna sem ful user posted image user posted image user posted image user posted image pa ravno na moj dan!

Nataši lepa dekliščina in vidim da ste uživali!!!!Še mal pa boš ti tud postala gospa.Boš vidla kako bo to lep dan!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 346
20.8.2008 7:41:29   
NATAŠI
dobro jutrooooooo

barbara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse se zgodi z razlogom .... saj bo, boš videla user posted image user posted image user posted image

fragola ja se prav zavedam tega da je zdajle najlepši teden in ga kar poskusim izkoristiti.. jutri in v petek sva oba doma, timotej gre v vrtec ... res je še kar nekaj obveznosti ampak mi je full dobr user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.8.2008 8:43:27   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: bt08

Jutro!

No dans bi moral bit za mene en najlepših dnevov,pa je najslabši.Ponoč me je možek pelju na urgenco,ker sem začela krvavet ampak to ful močno.In je šlo vse naprej,hvala bogu da sem bila tok mal noseča da n kasneje.Žalostna sem ful user posted image user posted image user posted image user posted image pa ravno na moj dan!

sranje....user posted image user posted image user posted image

barbara kar pogumno naprej...pa mal psihično odmisli te stvari, ker mam občutek, da ful sama sebe s tem obremenjuješ...user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.8.2008 8:48:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Jutro!

sranje....user posted image user posted image user posted image

barbara kar pogumno naprej...pa mal psihično odmisli te stvari, ker mam občutek, da ful sama sebe s tem obremenjuješ...user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi mislim enako kot Buba, tako da mal dej možgančke na off, pa uživaj z možekom v vajini ljubezni... Vse ostalo pride sproti...

Neposredna povezava do sporočila: 349
20.8.2008 9:05:47   
fragola

Jutro!

barbara te razumem, da ti je hudo, vem kako ti je ker saj veš da sem vse to že dala skozi, ti povem, da rajši zdaj kot potem!!!!
Zdaj pa samo pogumno naprej in k novim zmagam naproti, ker je blo tok zgodej lahko takoj spet provata!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?