blazina za dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Minkaa -> blazina za dojenje (3.3.2005 11:02:18)

Zanima me katro blazino uporabljate oz. kje ste jo kupile in kako ste z njo zadovoljne?

:)

smrček -> blazina za dojenje (3.3.2005 11:17:09)

Jaz sem jo kupila v Mladiki v Velenju. Sedaj ko vem kako bi si jo mogla naštimat, sem spoznala, da je totalno neuporabna, ker je čist premehka.
Ko jo boš kupovala pazi, da bo dovolj trda in da boš res lahko naslonla malčka in roko gor.
Uživaj še zadnje tedne nosečnosti in se veseli vsake brcike, jaz jih takooo pogrešam.

p@tricij@ -> blazina za dojenje (3.3.2005 13:15:52)

jaz sem jo kupila oz. dobila tisto od riki.je zelo super, ker res ni tako mehka kot so ostale.
link: http://www.rika123.com/dojencki.html

špelin@ -> blazina za dojenje (3.3.2005 17:44:41)

patricija, mogoče veš, kolika tale blazina za dojenje od rike stane?

:rozica::rozica::rozica:

Errai -> blazina za dojenje (3.3.2005 18:28:50)

Jaz sem jo kupila januarja in je stala 7200 SIT. Lahko jo naročiš na internetu, ali pa greš do njih in si tam sam izbereš blazino, ki ti je najbolj všeč (barvo in vzorček).

špelin@ -> blazina za dojenje (3.3.2005 19:08:19)

Hvala, *Irena* :):)

:rozica::rozica::rozica:

andrejaz -> blazina za dojenje (3.3.2005 21:43:46)

Tudi jaz imam blazino od Rike. Je zelo v redu, ker je dovolj trda. Skratka, super zadeva.

:sloncek:

Nincula -> blazina za dojenje (8.3.2005 10:16:20)

Jaz sem si jo pa v Mothercare kupila (cene nevem). Je mehka in jo z veseljem uporabljam. Položim jo na kolena, Erika gor, jaz pa lahko medtem berem. Ko je Erik začel sedet, sem jo pa vedno za njegov hrbet dala, da je na mehko padel.
LP Nincula

binica -> blazina za dojenje (8.3.2005 10:48:48)

Jaz pa imam blazino od Odeje Škofja Loka in se mi zdi tudi super zadeva. Kupila sem jo v Baby centru, stane pa cca 5.500 SIT.

LP, Binica

Nincula -> blazina za dojenje (17.3.2005 8:36:32)

Čez čas mi je kapnilo:zmeden2:, da poleg te mehke blazine za dojit, uporabljam še eno tršo pod njegovo glavo. Torej, bi bila verjetno trša blazina vseeno boljš, sam jaz sem se čisto navadila.
LP Nincula

Stran: [1]