amaya -> RE: Zakaj še kar vztrajate? (12.8.2008 14:09:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: amaya Vidite...jaz pa vsega tega ne razumem. ne razumem, zakaj se je potrebno spravitit na eno osebo, kar tako iz lepega. Pa če je blond, naj bo blond. Če je lepa, naj bo lepa. Če je debela, naj bo debela, če je pametna, OK. Do ene mere mi je vse smešno, zdej mi pa že preseda. Ne vem kako bi bilo vam, če bi se vse kar naenkrat na vas spravile....Pa brez zamere, amapak mislim, da se je vse skupaj začelo takrat z Volgo, potem pa kot pri črednem sindromu...vse za njo. Seveda je to moje mnenje...samo ni mi preveč fanj, ker nimam več kaj brat tukaj, kot samo podjebavanje uporabnic. zase govorim, da nisem sledila nobeni čredi. na nobeni prejšnji temi nisem bila sarkastična ali podjebatorska (a obstaja taka beseda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ) do Lepotice. celo to temo sem se ji trudila najprej na lep način nekaj dopovedati, a glej ga zlomka....ni haska. tak da zdaj le uživam in se smejem....kaj pa naj drugega sej pravim, da je vse res, kar pišete itd.....samo če punci ne potegne se je fanj kdaj pa kdaj tudi brzdat. Ne vem no, meni ne bi bilo lepo, če bi me tako drkali. Mogoče sem danes bolj raznežena kot druge dni....fešta in to...
|
|
|
|