Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:09:48
|
|
|
|
piksna
|
Res je .
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:12:47
|
|
|
|
Lepotica
|
Ni mi žal, da sem se na tistem forumu izpisala. Sej tudi tam gor ene in iste podje... druge uporabnice. Omenjala sem svoj videz v zvezi s frizuro, nikakor pa ne glede lepote.
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:15:03
|
|
|
|
Angellina
|
Lepotica, lepotica, ti res prava si kraljica, a si pobegnila iz vica? Kaj se dogaja v tvoji glavi, da nihče se v njej ne javi? Vsi se deremo, kričimo, da ti s trudom razložimo, da se vsedi in razmisli, da so ne čiste tvoje misli. Mogoče bi podstrešje posesala, malo slame ven zmetala, uboge možgančke razvozlala, da bi doumela, da boš z neumnostmi le grajo tu požela. Sorry
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:20:06
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Lepotica, lepotica, ti res prava si kraljica, a si pobegnila iz vica? Kaj se dogaja v tvoji glavi, da nihče se v njej ne javi? Vsi se deremo, kričimo, da ti s trudom razložimo, da se vsedi in razmisli, da so ne čiste tvoje misli. Mogoče bi podstrešje posesala, malo slame ven zmetala, uboge možgančke razvozlala, da bi doumela, da boš z neumnostmi le grajo tu požela. Sorry
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2008 13:21:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:22:14
|
|
|
|
coca cola
|
A obstajajo tudi drugi forumi
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:27:48
|
|
|
|
Lepotica
|
Nikoli ne bi želela tja.
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:32:12
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Ni mi žal, da sem se na tistem forumu izpisala. Sej tudi tam gor ene in iste podje... druge uporabnice. Omenjala sem svoj videz v zvezi s frizuro, nikakor pa ne glede lepote. Kako , da ti ni žal? Zakaj pa si se potem še z nevemkolikimi nicki prijavljala in neumno spraševala o "lepotici".
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:32:37
|
|
|
|
Taula
|
Nič novega na RR vidim.
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:35:17
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Ni mi žal, da sem se na tistem forumu izpisala. Sej tudi tam gor ene in iste podje... druge uporabnice. Omenjala sem svoj videz v zvezi s frizuro, nikakor pa ne glede lepote. Luba duša, dej ugasni compa pa začni živeti.
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:40:52
|
|
|
|
Lepotica
|
Nisem se več prijavljala.
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:41:09
|
|
|
|
Angellina
|
Hočemo slikoo, hočemo slikooo, hočemo slikooo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2008 13:41:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:41:29
|
|
|
|
HuAnita
|
???? Spet sem kaj zamudila, ne?
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:42:52
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Zamima pa ne se spet kregat nooooooo hehehe, jaz se ne kregam. Lepotici probam samo pojasniti v čem je keč in kako rešiti situacijo ....pa me očitno ne razume žnj.press Muki, je že Freycha pokušala, pa brez uspeha. Tla na katera mečeš semena očitno niso plodna, nič ne zrase. Škoda tvojega truda. Raje se nasloni nazaj in se pridruži večini: ja saj mi drugega ne preostane. še malo pa pridem iz šihta se zleknem pre komp, si ofnam pir in gledam show
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:44:09
|
|
|
|
Lepotica
|
sej ni blo nobene slike.
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:46:53
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica sej ni blo nobene slike. Fak fak faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:47:33
|
|
|
|
Angellina
|
Lepotica, a te lahko neki resnega vprašam. Brez zajebancije, neki privat.
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:48:36
|
|
|
|
Katey
|
Lepotica, daj se že razkrinkaj in priznaj da si Damjan Murko .
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:49:13
|
|
|
|
Lepotica
|
Katey, kako si vedla??
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:50:26
|
|
|
|
puncica
|
pa lepotica a ti res nič ne spregledaš , zdej si pa res že smešna no
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2008 13:51:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:51:59
|
|
|
|
Lepotica
|
Angie itak imaš zs.
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:52:42
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Lepotica, daj se že razkrinkaj in priznaj da si Damjan Murko . Sedi pet.
|
|
|
|
RE: Zakaj še kar vztrajate? 12.8.2008 13:53:59
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica sej ni blo nobene slike. loooooooooooooooooool pa to crkneš... punce, dajmo, vstanimo malo, nekdo nekomu sedi na lajtungi....to me spominja na eno uporabnico na DIPO je nekaj pisala, nick pa ima s5vesela ali nekaj podobnega o moje trebušne mišice
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?