Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:04:04
|
|
|
|
JASNA D
|
Pa katero mleko je to? Jasna
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:04:52
|
|
|
|
Seven*
|
Znamka Muller, isto kot so flaske muller, dude muller..:)
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:05:58
|
|
|
|
Seven*
|
Aja. Pa ocitno so kupci zadovoljni. Polica je bila namrec skoraj prazna.. :)-:)-:)- Sploh stevilka 3 je manjkala..
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:10:08
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz pa uporabljam mlečno kašico Muller in sem tudi FULLL zadovoljna.Zaenkrat samo z okusom banane, ampak je res fina (sem jo sama poskusila) in mali jo papa ko nor.:love: Priporočam-aja, cena je pa bila nekaj čez 200 sit...;) LP, Sibil
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:40:35
|
|
|
|
Mojca P.
|
Seven, Mi smo se na dvojki, ampak smo tudi zadovoljni (prej smo imeli Aptamil) Sem pa iskala trojko, pa sem vidla samo mleko z razlicnimi okusi (vanilija, sadje). A vi to uporabljati, kot nadomestek za mleko, al sem zgresila navadnega??
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:44:34
|
|
|
|
Seven*
|
Trojko ponavadi pokupijo. Mi to uporabljamo kot nadomestek za mleko. 3x na dan se hoce 200 ml mleka po flaski, jaz pa zaj zaradi nosecnosti brez mleka.. :((:((
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 10:50:42
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Mojca P tudi mi uporabljamo Aptamil 2 tako da bi mogoče poskusili Mueller 2.Kako se je pa obneslo?Mi imamo dve pupiki tako da bi nam ta cena zelo odgovarjala. Hvala za informacije!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 12:07:43
|
|
|
|
Mojca P.
|
Tinadvojcica-priporocam ti, da poskusite. Ziga prav lepo pije to mleko, nima nobenih krcev zaradi spremembe..pravzaprav je vse isto kot pri Aptamilu 2. Poskusite, se vedno selahko potem vrnete na Aptamil.(tudi Hipp 2 je drugace precej cenejsi, ce vam Muller ne bi ustrezal). Javi, kako se je obneslo.:rozica:
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 17:19:35
|
|
|
|
tralala
|
Seven, se popolnoma strinjam s tabo. Mi smo poskusili več različnih in smo z Millerjevo 3 zelooo zadovoljni. Vse kot si rekla ti... Pobožaj trebušček!
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 3.3.2005 20:52:22
|
|
|
|
mata
|
Tudi mi pijemo Muller baby dream dvojko in jaz sem imela kar malo slabo vest, ker ji dajem tako poceni mleko, potem mi je pa dala kolegica conformil škatlo in sem primerjala vrednosti - sestavo enega in drugega in sem bila potolažena, ker bistvenih odstopanj ni! Pa stane conformil 3.500 sit! Celo na conformilu piše, da ima posebej dodano železo, pa ga ima Mullerjev že v osnovi več! Ah, marketing...:)-
|
|
|
|
Mullerjevo prilagojeno mleko 4.3.2005 10:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
...ja tudi mi smo, ko se je pri 10,5 mesecih prenehala dojiti poskusili s kravjim, pa sem imela nekako slabo vest in sem raje kupila prilagojenega, najprej Hippovo 3, potem sem enkrat vmes probala tudi Mullerjevo 3, vendar mi je Hipp (škatla okoli 1480,00 SIT) bolj všeč, ker se lepše meša in ga ima :duda: raje...priznam pa, da ni velikih odstopanj med 1 in drugim, in če človek preračuna se mi zdi, da je pravzaprav ceneje kot če kopuješ npr. alpskega...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?