špelin@ -> RE: Zasavske mamice 2008 :) (12.5.2009 18:43:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa špelina - globoko zadihaj in ne obsojaj ljudi, če ne veš ozadja. nesreča se lahko zgodi vsakomur. lahko bi bila ti (ali jaz) na njegovem mestu... kolker sem slišala, je zaspal za volanom. baje zaradi slabosti... nalašč tega ne bi storil, ane?? o tem, da se je smejal, lahko samo rečem, da je bil mogoče v šoku in je zato tako reagiral... držim pesti za poškodovane, da čimprej okrevajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] Saj zato imamo pa bolj tolerantne ljudi. Jaz v takih primerih žal to nisem, pa brez zamere. Vem, da bi se recimo zaradi slabosti lahko zgodilo tudi meni - ampak, sori, smejal se je?! Še nisem slišala, da bi se zaradi take vrste šoka kdo smejal. Aha, dodajam še tole: dogodek se me je še toliko bolj dotaknil, ker sem mama 10-letnice, ki hodi do šole po enosmerni ulici s pločnikom, mimo nje pa zelo neprevidno vozijo stari in mladi idioti. Cesta je pač zelo zavita in ozka, zato je za pešce zelo nevarno. In me je strah. Poleg tega pri avtobusnem postajališču pri OŠ IS v Zagorju srečujem take kalibre, ki niti na 50 km/h ne znajo zmanjšati hitrosti... Pa tudi tisti počasni so precej neprevidni, ker se ne znajo, ne vedo ali nočejo zavedati, da je treba na takih mesti še 10x bolj pazit.
|
|
|
|