Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 17.11.2008 14:51:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta ojla punce a je katera mogoče kje opazila termoflis za 2,5 leti starega fanta - po normalni ceni seveda. Jaz ga že od jeseni iščem, pa nimajo nikjer nč pametnega (sem taka mal čudna - moje cunje morajo biti dražje od Rokovih...) A v Mani si kaj gledala??
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 17.11.2008 20:16:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO : Me to you Tokrat imaš opravičeno iz zdravstvenih razlogov zaradi parkeljca - btw: kako je s prstom? Upam, da si bolje niti ne............. ............spet me je začelo boleti, tako da šantam............. ................upam, da ne bo treba rezati........... Ne se ti hecat s tole zadevo - moj je v enakem primeru šel direkt do osebnega zdravnika in se je komaj izognil napotnici za kirurško Naj se ti hitro in uspešno pozdravi, res bolje, da greš do zdravnika, ne sama doma pacat sej sem šla do pedikerke danes spet. mi je spet mal poštimala, če me čez dva dni ne neha boleti, grem pa k dohtarju po antibiotike, ker mi je tok spucala, da mi nimajo ker rezat. sam to rano morm pozdravt. sej furam just sto na uro, upam, da bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 17.11.2008 20:17:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta ojla punce a je katera mogoče kje opazila termoflis za 2,5 leti starega fanta - po normalni ceni seveda. Jaz ga že od jeseni iščem, pa nimajo nikjer nč pametnega (sem taka mal čudna - moje cunje morajo biti dražje od Rokovih...) A v Mani si kaj gledala?? ali pa v krisu na tržnici.sicer je drag...............
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 18.11.2008 18:33:20
|
|
|
|
ključek
|
ja kaj je zdej čveke,kje ste????????????
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 8:03:28
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you smo vse prišle niste............. ........netki pa jaz smo falile................ pa lunca,pa elma..pa še kera bi se našla Mi smo ble bolane takrat ...Drugič nam pa neboste ušle netki, špelin@ , netki jaz tudi ne poznam Hrstnika , zato pa vem kje je ŠPAR v Hrstniku , in ko bomo kofetale upam da me bodo punce počakale pred ŠPAR trgovino . Me to you kaj je narobe z tvojim prstom ? Sem brala za v nazaj in ne najdem , a mogoče maš glivice al kaj
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 9:01:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja kaj je zdej čveke,kje ste???????????? Tuki IZVIRNO SPOROČILO: ELMA netki jaz tudi ne poznam Hrstnika , zato pa vem kje je ŠPAR v Hrstniku , in ko bomo kofetale upam da me bodo punce počakale pred ŠPAR trgovino . Ej, ni problema
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 9:52:25
|
|
|
|
orhideja31
|
ej punce smo čisto zaspale....... kot sem že omenila nogica našega Anejčka je zdaj v redu,izkoriščava tele lepe dneve da smo zunaj(itak mu tko paše spati zunaj v vozičku)......lahko bi se zmenle za kakšen sprehod v evroparku..matr včeri sem bla sama v celem evroparku....sicer pa bo tko lepo vreme baje samo še dons.......kako pa kavica ta teden????
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 10:36:28
|
|
|
|
ključek
|
Me to you kaj je narobe z tvojim prstom ? Sem brala za v nazaj in ne najdem , a mogoče maš glivice al kaj ne vraščen noht v meso.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 10:43:02
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja kaj je zdej čveke,kje ste???????????? Tuki IZVIRNO SPOROČILO: ELMA netki jaz tudi ne poznam Hrstnika , zato pa vem kje je ŠPAR v Hrstniku , in ko bomo kofetale upam da me bodo punce počakale pred ŠPAR trgovino . Ej, ni problema Hvala me to you uhhh , sem mislila da imaš probleme z glivicam , zdej vidim da je še slabše
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 10:53:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 kot sem že omenila nogica našega Anejčka je zdaj v redu,izkoriščava tele lepe dneve da smo zunaj(itak mu tko paše spati zunaj v vozičku)......lahko bi se zmenle za kakšen sprehod v evroparku..matr včeri sem bla sama v celem evroparku....sicer pa bo tko lepo vreme baje samo še dons....... Kdaj si pa šla v Evropark?? Jaz se dopoldne mislila iti, ampak potem nisem Popoldne pa meni ne znese, ker sem od pol enih do pol treh 100% polno zasedena, potem pa počasi že sončke zgine kako pa kavica ta teden???? Naj katera druga predlaga, jaz ne bom več težila
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 10:54:38
|
|
|
|
špelin@
|
Me to you, a danes še vedno fajn boli?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 14:11:19
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček, js nazaj doma - danes prala žehte k zmešana, dete mi spi - se mi zdi, da se obeh neki loteva - grrrr - upam da naju ne bo zgrabilo. Me to you - js mam isti problem in se ubijam k ne vem kaj naj nardim - no me neki zanima - kaj ti pa sploh lahk da zdravnik - npr kako kremo, ki 100% deluje, kr js na kako operacijo nimam cajta it. Kavica - ja sem za, če bomo zdravi in če bo prevoz - pa sej nekak bomo že dedija nahecali.
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 16:03:56
|
|
|
|
orhideja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 kot sem že omenila nogica našega Anejčka je zdaj v redu,izkoriščava tele lepe dneve da smo zunaj(itak mu tko paše spati zunaj v vozičku)......lahko bi se zmenle za kakšen sprehod v evroparku..matr včeri sem bla sama v celem evroparku....sicer pa bo tko lepo vreme baje samo še dons....... Kdaj si pa šla v Evropark?? vsak dan okrog desete ure dopoldne pa tja do dvanajstih........Jaz se dopoldne mislila iti, ampak potem nisem Popoldne pa meni ne znese, ker sem od pol enih do pol treh 100% polno zasedena, potem pa počasi že sončke zgine kako pa kavica ta teden???? Naj katera druga predlaga, jaz ne bom več težila petek,zarja ob desetih
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 19:51:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 21:16:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 petek,zarja ob desetih Meni je ok
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 21:43:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 petek,zarja ob desetih Meni je ok meni spet plavega napište.............. ...............nama pridejo zavese montirat............
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 21:46:55
|
|
|
|
ključek
|
Me to you - js mam isti problem in se ubijam k ne vem kaj naj nardim - no me neki zanima - kaj ti pa sploh lahk da zdravnik - npr kako kremo, ki 100% deluje, kr js na kako operacijo nimam cajta it. jaz sem šla najprej k pedikerki, da mi je poštimala kolikor se je dalo. ker pa sem imela še vedno bolečine, sem šla k dohtarci, ki pa je na hitro pogledala prst in rekla-rezat, evo napotnica za kirurgijo. no, pa sem se odločila, da najprej probam še s kremo oz. mazilom GIRODAL.upam,da bo pomagalo. piše,da če po 7 dneh problemi ne minejo, moraš pa k dr. torej bom en teden počakala, se mazala s kremo in upala, da se bo uredilo...................
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 21:48:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Me to you, a danes še vedno fajn boli? ne, danes je malo boljše.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.11.2008 21:49:29
|
|
|
|
ključek
|
da ne bom imela monologe, grem še malo moje septembrke pogledat............ nočko............
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 22:27:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 20.11.2008 8:40:06
|
|
|
|
ključek
|
ampak težav pa ne bo, tko da... sam reč pa, da nujno ornk narkozo - men namreč ni prijela sej mene to najbolj skrbi.............
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 20.11.2008 9:25:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jz mam rezan palec. res ni lepo, ampak težav pa ni več. men se je noht lomil na sredini, ne tam, kjer strižeš, tko da nisem mela niti kaj narest drugega. ampak težav pa ne bo, tko da... sam reč pa, da nujno ornk narkozo - men namreč ni prijela Ojej Me to you, a si se potem odločila, da še počakaš? Fajn stiskam pestke, da ti mazilo pomaga
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 20.11.2008 10:02:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Me to you, a si se potem odločila, da še počakaš? Fajn stiskam pestke, da ti mazilo pomaga ja bom probala še z kremo. sem pa ravno danes govorila z eno kolegico, ki ima non stop vraščen noht, pa nikoli še ni šla rezati. uporabi kreme, malo potrpi, pa je. hvala za pestke............
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 20.11.2008 19:43:54
|
|
|
|
ključek
|
punce, ima mogoče katera eno nalepkico od merkurja??? eno bi še nujno rabila ker morava nakupiti še par stvari za našo hiško, pa bi rada koristila 15% popust. prosim, prosim........
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 20.11.2008 19:45:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 petek,zarja ob desetih Meni je ok uživajte babnce!!!! pa mal sončka zrihtite........
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?